Ροδίων Άθλησις: Έχασε έδαφος αλλά… δεν ανησυχεί!

Ήταν ματς ρουτίνας για το «Ροδίων», που έφτασε παίζοντας χαλαρά  στην νίκη μπροστά στον κόσμο του,  με 3-2 κόντρα στο αδιάφορο Μαρκόπουλο και χωρίς να εντυπωσιάσει.

Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα, βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα που έπαιζε ελεύθερα και αποφασιστικά στον φιλέ. Παρόλα αυτά μπόρεσαν να πάρουν το πρώτο σετ με 25-21 όντας καλύτεροι σε πολλά σημεία του αγώνα.
Το Μαρκόπουλο έβγαλε αντίδραση στο β΄σετ κι ήταν εκείνο που ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ κερδίζοντας το δεύτερο με 25-20.

Το «Ροδίων» έδειξε χαρακτήρα στο γ΄σετ . Παίζοντας καλό βόλεϊ και όντας δυνατό στο φιλέ, επικράτησε σχετικά εύκολα με 25-19 και κάνοντας το 2-1, δείχνοντας πώς θα είναι ανάλογη η συνέχεια αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη…

Το Μαρκόπουλο επιδιώκοντας την διάκριση και το κέρδος σε αυτό το παιχνίδι, πήρε το δ΄σετ στις λεπτομέρειες με 25-23, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και πηγαίνοντας το μάτς στο τάι μπρέηκ, όπου το διεκδίκησαν τη νίκη  και οι δυο ομάδες και μαζί φυσικά και το παιχνίδι.Τελικά το «Ροδίων» νίκησε με 15-12 κέρδισε το μάτς με 3-2 σετ και μαζί τους δυο από τους τρεις βαθμούς της συνάντησης.

Αναλυτικά το παιχνίδι: 25-21 το α' σε 20', 20-25 το β' σε 22', 25-19 το γ' σε 27' 23-25 το δ' σε 27' και 15-12 το ε' σε 17'.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπαστάμος-Καντλή.

Οι ομάδες:
Ροδίων Άθλησις (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γεράκης Μ., Αρβανίτης Ν., Παπάς Α, Ποτολίδης Π.
Μαρκόπουλο: Λιάσκος Α., Δαρέμας Γ., Γεωργίου Κ., Καραγιώργος Χ., Μεθενίτης Ι., Μουστάκας Δ., Οικονόμου Α., Παπασιδέρης Δ., Αλεβιζάκης Στ., Ζαγγανάς Κ., Γιαννόπουλος  Γ. Πίντζος Σ.