Εύκολο «τρίποντο» για τη Χάλκη

Τη νίκη 3-1 εντός έδρας πήρε προχθές η Χάλκη με τον Απόλλωνα Απολλώνων σε μια αναμέτρηση ενταγμένη στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο στη Β’ Κατηγορία.

Μόλις στο 11’, μετά από την μπαλιά του Τσοπανάκη, ο Παπανικολάου έφυγε μόνος απέναντι από τον Τσακαλιό και πλάσαρε για το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά μετά, από σέντρα του Ορφανού και εξαιρετική κεφαλιά του Δάσσιου.

Η Χάλκη όμως επέμεινε και στο 35’ ο Παπανιοκολάου πήρε τη διαγώνια μπαλιά πάλι από τον Τσοπανάκη, για να σκοράρει με δυνατό σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην επανάληψη και κατάφεραν να φτάσουν σ’ ένα τρίτο γκολ στο 65’ με δημιουργό ξανά τον Τσοπανάκη, που τροφοδότησε τον Καβουκλή, ο οποίος με προβολή σκόραρε.

Χάλκη: Ματακάκης, Δράμης, Κορλός, Φωτιάδης, Κυπραίος, Καλλιώρας, Τσοπανάκης, Φωτάρας, Παπανικολάου, Πουλής(70’ Καβουκλής), Ξηροκώστας.
Απόλλων:
 Τσακαλιός, Ράντζα, Μπατέστας, Ορφανός, Διακοβασιλείου Γ. (46’ Πλάτσης), Παναής (60’ Ζουρούδης), Πονήρης(75’ Διακοβασιλείου Σ.) , Μακαρούνας, Δάσσιος, Πετρόπουλος, Κωνσταντάκης(70’ Σεντονάς).