Υπόθεση τίτλος, τέλος  για τον Ιάλυσο

Οι οποιεσδήποτε ελπίδες ανάμιξης του Ιάλυσου στην διεκδίκηση του τίτλου στον 6ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εξανεμίσθηκαν χθες τελειωτικά.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχε προσφύγει από καιρό ο Ιάλυσος προσβάλλοντας την απόφαση της επιτροπής ενστάσεων που δικαίωσε πρωτοβάθμια τον Ασπρόπυργο, απέρριψε την έφεση του Ιάλυσου, ο οποίος πλέον μένει στους 33β. στον βαθμολογικό πίνακα κι είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση υπέρ του στην κορυφή, όπου κυριαρχούν πλέον ο Εθνικός και η Προοδευτική.  Αναλυτικότερα η απόφαση της επιτροπής εφέσεων ανέφερε χθες:   

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του σωματείου ΓΑΣ Ιάλυσος Ρόδου, κατά της υπ΄αριθμ. 251/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου Ένωσης Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου».
Ο Ιάλυσος πάντως θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα, παίζοντας το πολύ καλό ποδόσφαιρο των τελευταίων αγωνιστικών και κυνηγώντας στα τρία ματς που απομένουν ισάριθμες νίκες.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να κάνουμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα» τόνισε ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας.

«Θέλουμε να τερματίσουμε αξιοπρεπέστατα όσο ψηλότερα γίνεται…».

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ιάλυσος έχει ρεπό. Θα ακολουθήσουν τα ματς με τον Διαγόρα στο Δημ. Στάδιο κα κλείνει το πρωτάθλημα υποδεχόμενος τον Πέλοπα Κιάτου στο «Οικονομίδειο» την τελευταία αγωνιστική.