Τα «χώνει» σε Σπάρταλη, ζητάει  αξιολογημένους ο Αστέρας Μασσάρων

Σφοδρά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ομάδα τους  ο διαιτητής Αλέξανδρος Σπάρταλης στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αθλέτικο στ’ Αφάντου, έχουν οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων.

Για τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας το προχθεσινό 2-2 συνιστά την τρίτη φετινή τους και δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και παρότι η πρωτιά τους δεν απειλείται, αντέδρασαν έντονα, χαρακτηρίζοντας τον διαιτητή Σπάρταλη «ακατάλληλο» και «ανεπιθύμητο». Ταυτόχρονα ζητούν τον ορισμό, στα επόμενα παιχνίδια τους, αξιολογημένων διαιτητών. Η ανακοίνωση:  

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασσάρων ανακοινώνει τη δυσαρέσκειά του για τον διαιτητή της συνάντησης, Αλέξανδρο Σπάρταλη. Το πράττουμε για πρώτη φορά φέτος, διότι πραγματικά μας εξόργισε ο εν λόγω κύριος. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, τον αρχιδιαιτητή και μέλος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας.

Όμως η ατυχής σημερινή διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας, αδικεί τόσο τη διοργανώτρια αρχή, όσο και το ΤΟΔ. Δεν θα σταθούμε στα επιμέρους σημεία του αγώνα, δεν μας αρέσει η γκρίνια και η μιζέρια. Φέτος, με πολύ κόπο, ιδρώτα και προσπάθεια φτιάξαμε μία ομάδα Α’ τοπικού για τα δεδομένα της Β’! Η ανωτερότητά μας είναι κάτι παραπάνω από φανερή, οι φίλαθλοι μας ακολουθούν παντού και πάντα είναι περισσότεροι από τους εκάστοτε γηπεδούχους.

 Κατά κοινή ομολογία, είμαστε το στολίδι του ομίλου και δεν θα επιτρέψουμε να μας χαλάσει το πάρτι που έρχεται κανένας διαιτητής τύπου Αλέξανδρου Σπάρταλη.

Επιτρέψτε μας να έχουμε άποψη και να την καταθέτουμε. Θέλουμε το δίκαιο και το καλώς καμωμένο. Θα ήταν χαρά μας στους επόμενους αγώνες μας να δούμε αξιολογημένους διαιτητές.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής για εμάς θεωρείται ακατάλληλος και ανεπιθύμητος».

Συλλυπητήρια στον Στεφανάκη
Τα συλλυπητήριά της στον Θεοδόση Στεφανάκη, για τον χαμό του πατέρα του Παύλου, εκφράζει η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων:

«Ο Αστέρας Μασσάρων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Β’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΔ και παλαιού ποδοσφαιριστή μας, Στεφανάκη Θεοδόση, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα Παύλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».