Και τώρα, τρεχάτε ποδαράκια μου για τη Ρόδο

Κόντρα στην Προοδευτική έπαιξε, δημιούργησε ευκαιρίες, παρόλα αυτά ηττήθηκε, με τον… προσφιλή της τρόπο, από το πουθενά και συνεχίζει να καρδιοχτυπά. 

Το δικαίωμα στο όνειρο η Ρόδος το έχασε οριστικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια της χρονιάς έχει μία και μοναδική υποχρέωση. Να αποφύγει τον απόλυτο εφιάλτη. Η ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής βρήκε τα «ελάφια» στην 6η θέση της βαθμολογίας και στους 25 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Ασπρόπυργο, που ορίζει τη γραμμή του υποβιβασμού.

Εξυπακούεται πως το προσεχές εντός έδρας ματς με την ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού είναι τελικός, με τους «πράσινους» να έχουν ταυτόχρονα το μυαλό τους στο παιχνίδι του Ασπρόπυργου με τον Διαγόρα, ελπίζοντας σε «διπλό» του συμπολίτη τους.

Αν το σενάριο επιβεβαιωθεί, θα έχουν σωθεί και μαθηματικά. Αν όχι και προκειμένου να μην εξαρτώνται από άλλα αποτελέσματα, θα χρειαστούν οπωσδήποτε αποτέλεσμα στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, ίσως και κόντρα στον Εθνικό, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό στο Δημοτικό Στάδιο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ζευγολατιό ξεκίνησε από χθες, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα. Ο Στέλιος Νάκας αποχώρησε από το γήπεδο του Κορυδαλλού τραυματισμένος στο γόνατο και χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό επέστρεψε από την Αθήνα ο Λιονέλ Πότσι.