Τιμή για τη Νίσυρο αποτελεί η εκλογή του Μ. Χαρτοφύλη

Τιμή για τη Νίσυρο αποτελεί η εκλογή του Μ. Χαρτοφύλη

Τιμή για τη Νίσυρο αποτελεί η εκλογή του Μ. Χαρτοφύλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά και συνάμα υπερηφάνεια οι απανταχού Νισύριοι πληροφορηθήκαμε την επάξια εκλογή του κ. Μιχάλη Χαρτοφύλη, υιού του Γιάννη Χαρτοφύλη και της Άννας Κανδύλη από τα Νικειά, στο αξίωμα του Δικαστή στο Αστικό Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η επιλογή του κ. Χαρτοφύλη δεν ήταν τυχαία αλλά αποτέλεσε προϊόν της άριστης επιστημονικής του κατάρτισης και της ευδόκιμης επί σειρά ετών παρουσίας του στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Άξιοι συγχαρητηρίων οι γονείς του, ο αείμνηστος πατέρας του που από ψηλά θα αγάλλεται και η εν ζωή μητέρα του, που γαλούχησαν τα παιδιά τους και έδειξαν σε αυτά το δρόμο της αρετής και της προόδου.

Μαζί με τα συγχαρητήριά μου εύχομαι στον αγαπητό μου κ. Χαρτοφύλη καλή δύναμη, και να συνεχίσει επάξια στο δρόμο που έχει χαράξει ο επίσης πατριώτης μας κ. Νικόλαος Τσουκαλάς φθάνοντας στα ανώτατα σκαλοπάτια της Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος
Δήμαρχος Νισυρίων»

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»