Αθώοι για την αγορά ακινήτου στη Ρόδο με πλαστή απόφαση νομάρχη

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισαν χθες δύο αδέλφια κατηγορούμενα για την αγορά ακινήτου με πλαστή απόφαση Νομάρχη.

Σε βάρος των δύο αδελφών ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης και η υπόθεσή τους εκδικάστηκε χθες, όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Στράτου Καρίκη, τα απάλλαξε από την κατηγορία κρίνοντάς τα αθώα λόγω έλλειψης δόλου.

Για τους δύο κατηγορούμενους όλα ξεκίνησαν το 1993 οπότε ο αδελφός και η αδελφή αποφάσισαν να αγοράσουν από κοινού ένα ακίνητο έκτασης 1500 τ.μ. στα Κοσκινού.

Πράγματι η αγοραπωλησία έγινε κανονικά και όλα πήγαιναν καλά έως το 2013 οπότε και χρειάστηκε να κινήσουν κάποιες διαδικασίες μέσω συμβολαιογράφου, ο οποίος και τους πληροφόρησε ότι η πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου είχε γίνει με πλαστή απόφαση Νομάρχη.

Τα δύο αδέλφια κατηγορήθηκαν για απόπειρα απάτης, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν σε δίκη από την οποία και αθωώθηκαν χθες.