Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο Φοίβος

Ο Φοίβος ήταν τελικά ο μεγάλος κερδισμένος της 22ης αγωνιστικής που πέρασε, αλλά…δεν το γιόρτασε πολύ.

Μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Άρη Αρχαγγέλου, τον περιμένει το Σάββατο ένα άλλο εξίσου μεγάλης σημασίας παιχνίδι, αν και η διαφορά που έχει αναπτύξει βαθμολογικά με τους διώκτες του, δεν τους επιτρέπει να αισιοδοξούν.

Οι «κυανοκίτρινοι» πάνε από το ντέρμπι με τον Άρη, σε αυτό με τον ΔΙ.ΑΣ. και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Σάββας Ορφανίδης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Άρη είπε:
«Ήταν ένα κομβικό για μας παιχνίδι. Εφόσον λοιπόν το κερδίσαμε  έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας και δεν εξαρτόμαστε από άλλους.

Πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και στα παιχνίδια που ακολουθούν, για να έχουμε τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και να τερματίσουμε στο τέλος πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, κατακτώντας τον τίτλο. Τώρα μας περιμένει πάλι ακόμα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ακόμα. Αυτή τη φορά θα πάμε στην Κω για τον αγώνα με το ΔΙ.Α και πρέπει να δείξουμε κι εκεί, πως δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Η 23η αγωνιστική συνεπώς φέρνει τον Φοίβο στην Κω να αντιμετωπίζει στην Αντιμάχεια την ομάδα του ΔΙ.Α.με σκοπό, μια καλή εμφάνιση και την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία του Φοίβου, είναι ο τραυματισμός του Γιώργου Φωτεινή στον αγώνα με τον Άρη.

Η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου στην Κω, είναι αμφίβολη.

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Το εστιατόριο «Μπονιάτης» στην Κρεμαστή φιλοξένησε τους παίκτες του Φοίβου μετά τη νίκη τους επί του Άρη Αρχαγγέλου. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Διοίκηση του συλλόγου, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της και δημόσια στην επιχείρηση με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ευχαριστεί Δημόσια το εστιατόριο «Μπονιάτης» για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Άρη».