Αδιαφορία του Δήμου Ρόδου  καταγγέλλει ο Ευαγόρας

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Ευαγόρας ζήτησε από τον Δήμο Ρόδου την παραχώρηση αθλητικού χώρου στη «γειτονιά» του για τις ανάγκες της καθημερινότητάς του, όμως όπως καταγγέλλει ο πρόεδρός του Νίκος Φιλίππου, φωνή βοώντος εν τη ερήμω…  

Μάλιστα, προαναγγέλλει την έναρξη συλλογής υπογραφών, ώστε οι αρμόδιοι να ακούσουν και να ανταποκριθούν. Η δήλωση του Νίκου Φιλίππου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

 «Ως πρόεδρος του ΑΟ Ευαγόρα Ρόδου έχω την υποχρέωση να δημοσιεύσω στο προσωπικό μου προφίλ αλλά και στα ΜΜΕ το πρακτικό συνεδρίασης της 27-03-16 όπου αποφασίστηκε να ζητήσουμε από την δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον νυν δήμαρχο την παραχώρηση ενός χώρου για την στέγαση του σωματείου μας (λεπτομέρειες αναγράφονται στο πρακτικό συνεδρίασης ακριβώς από κάτω).

Πλήρης απαξίωση από τον δήμαρχο στην τρίτη ομάδα ιστορικά της πόλης, η οποία δεν έχει στεγαστεί ακόμα σε αντίθεση με άλλες ομάδες, σε έναν σύλλογο με 35 Χρόνια ζωής...

Ακόμα περιμένουμε να κάνουμε αυτό το περιβόητο ραντεβού ...Αν είναι δυνατόν...από αύριο κιόλας θα αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές από την συνοικία του Ευαγόρα και όχι μόνο, διότι αν στεγαστεί κάποιο σωματείο εκεί δεν θα είναι άλλο πέραν του Ευαγόρα,  διότι εκεί είναι οι ρίζες του...»

 Το πρακτικό της συνεδρίασης:
«Σήμερα 27-3-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΑΟ Ευαγόρα Ρόδου και αποφάσισε
1. Αίτημα για την παραχώρηση-χρήση του αθλητικού χώρου που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου, μεταξύ των οδών Κλ. Πέπερ και Χατζηαγγέλου για τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου. Κατατέθηκε αίτηση με αριθ. Πρωτοκόλλου».