Ικανοποιημένος ο Ζαννετίδης για το ντέρμπι

Ικανοποιημένοι έμειναν, σε γενικές γραμμές, οι παρατηρητές διαιτησίας από τα όσα είδαν στα γήπεδα όπου παίχθηκαν τις τελευταίες μέρες αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο Τάσος Γιαννουκάς, που ήταν διαιτητής στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στον Φοίβο και τον Άρη, υπέπεσε, κατά τον παρατηρητή του Κώστα Ζαννετίδη, σε μικρολάθη που σε καμία των περιπτώσεων δεν επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.  

Το λάθος του Σπύρου Τσέτσου στη φάση του 30’, όταν και υπέδειξε οφσάιντ τον Χατζηλιόντα που ξεκινώντας πίσω από τη μεσαία γραμμή, ήταν έτοιμος να εκδηλώσει μία πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση για λογαριασμό του Άρη, αναγνωρίστηκε από τον αρχιδιαιτητή ως σοβαρό, όχι όμως στο βαθμό που θα δικαιολογούσε την παραπομπή του βοηθού, δεδομένου πως δεν προέκυψε αλλοίωση αποτελέσματος και ήταν το μοναδικό του.    

Στην τελική ευθεία η σχολή
Σε περίπου δύο εβδομάδες θα διενεργηθούν οι εξετάσεις για τους εκκολαπτόμενους νέους διαιτητές, οι οποίοι παρακολουθούν τα μαθήματα της σχολής που διοργανώνει το ΤΟΔ στα γραφεία του ΣΔΠΔ.
Όπως εκτιμούν οι παράγοντες της διαιτησίας, στις εξετάσεις θα λάβουν μέρος περίπου δεκαοκτώ  υποψήφιοι.