Το ντέρμπι έφυγε, η ζωή συνεχίζεται στον Άρη

Το ντέρμπι κορυφής με τον Φοίβο χάθηκε, η ήττα ήταν λογικό να φέρει απογοήτευση, όμως μέχρι εκεί. 

Τα βλέμματα των μελών του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών του Άρη έχουν ήδη στραφεί στην επόμενη μέρα, η οποία έχει ως ζητούμενο η ομάδα να διεκδικήσει τις όσες πιθανότητες έχουν απομείνει για την κατάκτηση του τίτλου και στη χειρότερη των περιπτώσεων, το τέλος της χρονιάς να τη βρει αξιοπρεπή και πιο έτοιμη, πιο σοφή και ώριμη να παλέψει για το όνειρο την επόμενη. 

Άλλωστε, στο ξεκίνημα της φετινής περιπέτειας η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν τέθηκε ως απόλυτος στόχος, αναδείχθηκε στην πορεία και αν υπάρχει ένα κέρδος, είναι το γεγονός πως η ομάδα μπήκε στις «ράγες» του πρωταθλητισμού και έπεισε ότι μπορεί. 

 Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Νικαγόρα, τον οποίο θα υποδεχθούν έχοντας δύο σοβαρές απουσίες. 

Το ντέρμπι με τον Φοίβο άφησε πίσω του απώλειες, καθώς ο Κώστας Μάλλιος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (χθες έκανε μαγνητική και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες), ενώ ο Δημήτρης Γκίκας ταλαιπωρείται από οίδημα τον αστράγαλο.  Το παρήγορο για τον Στάθη Φαρμακίδη είναι πως ο τελευταίος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον ΔΙ.Α. στην Κω.