Κατταβιά: Σαν να λύθηκαν... «μάγια»

Μ’ ένα μεγάλο και ανακουφιστικό «επιτέλους» υποδέχθηκαν στην Κατταβιά τη σπουδαία νίκη-μισή σωτηρία επί του ΔΙ.Α. την περασμένη Κυριακή στο Καρακόνερο.  

Πέρα από την αφόρητη πίεση, που τους ασκούσε η βαθμολογική πραγματικότητα, οι νοτιοροδίτες είχαν να διαχειριστούν το αφόρητο συναίσθημα που τους προκαλούσε η σχεδόν αδιάκοπη κακοδαιμονία.

Τα παιχνίδια στα οποία ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις ένα θετικό αποτέλεσμα ήταν τις τελευταίες αγωνιστικές αρκετά, όμως σχεδόν σε όλα όλο και κάτι «στράβωνε» την τελευταία στιγμή, για να τους αφήσει με την απογοήτευση του διψασμένου,  που του κλείνουν τη βρύση λίγες στιγμές πριν πιει νερό. 

Όπως έλεγαν χθες άνθρωποι της ομάδας, η τύχη τους επέστρεψε τα «χρωστούμενα» την ιδανική στιγμή. Κόντρα στους κυπελλούχους Δωδεκανήσου η Κατταβιά δεν ήταν όσο καλή εμφανίστηκε σε προηγούμενους αγώνες της, ήταν όμως αρκούντως αποτελεσματική και τυχερή.  

Η επιτυχία αποκατέστησε την ηρεμία, επανέφερε τα χαμόγελα, δημιούργησε την αίσθηση πως η κακοδαιμονία έσπασε και μπόλιασε τους πάντες με αισιοδοξία για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρώτο στη σειρά είναι το εκτός έδρας με τον Ηρακλή Μαριτσών, στο οποίο το συγκρότημα του Μανώλη Φραντζή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη θετική αύρα της νίκης επί του ΔΙ.Α.  προκειμένου να διπλασιάσει τα «τρίποντά» του και να ξεφύγει, εφόσον  ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, από την πάντα επίφοβη, λόγω της Γ’ Εθνικής, 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ η προετοιμασία ενόψει Μαριτσών θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη.