Έξαλλος ο Σκυλλάς,  απαιτεί απαντήσεις!

Έξω φρενών έγινε ο Λευτέρης Σκυλλάς διαβάζοντας τα περί «σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος», που του χρέωσε η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να αιτιολογήσει την απομάκρυνσή του από την ομάδα. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο 34χρονος τερματοφύλακας, μέσα από τη δήλωσή του στην «Α.Ρ.»,  πίσω από τη διατύπωση που χρησιμοποίησαν οι «ροπαλοφόροι» βρίσκονται άλλου είδους «ψίθυροι» που αν δεν σταματήσουν… χθες, δεν θα διστάσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του. Η εξαιρετικά καυστική δήλωση του Λευτέρη Σκυλλά:   

«Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Ηρακλή Μαριτσών κι επειδή πληροφορούμαι  πως κάποιοι κύριοι διακινούν, δεξιά και αριστερά, διάφορες άκρως προσβλητικές και δυσφημιστικές για το πρόσωπό μου αθλιότητες, οφείλω να τοποθετηθώ, ρωτώντας αρχικά την επίσημη διοίκηση του συλλόγου, ποιο ακριβώς ήταν το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσα και το οποίο την ώθησε στην απόφαση να με απομακρύνει από την ομάδα.

Μέχρι να λάβω δημόσια μία συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απάντηση, θα αρκεστώ στο να υπενθυμίσω, πως ουδέποτε, από την ηλικία των 9 ετών που παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε και την παραμικρή αφορμή, για να σκεφτεί έστω, ακόμα και ο πιο κακοπροαίρετος, να θίξει την ακεραιότητα και την εντιμότητά μου.

Τη συγνώμη του κυρίου, που είχε το θράσος να εκτοξεύσει προς το πρόσωπό μου, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που ο ίδιος επιδίωξε, αδιανόητες κατηγορίες που εν συνεχεία βαφτίστηκαν “σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα”, δεν την περιμένω. Αν ήταν ικανός να τη ζητήσει, θα το είχε ήδη κάνει. Αυτό που περιμένω είναι μία επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης του Ηρακλή, επιφυλασσόμενος να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη όχι μόνο τη δική μου, αλλά και της οικογένειάς μου».