Ροδίων Άθλησις: Να πάει στα μπαράζ  με μια νίκη ακόμη

Το Σάββατο το απόγευμα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ των ανδρών στον 2ο υποόμιλο του Α΄ Ομίλου, η ομάδα  του «Ροδίων Αθλησις».

Θα αντιμετωπίσει στις 16.00 στο Κλειστό της Αργυρούπολης, την ομώνυμη τοπική ομάδα, με σκοπό να κλείσει τη φετινή της πορεία στον υπόομιλο με καλό  βόλεϊ και φυσικά μια νίκη ακόμα. 

Ο Νίκος Τρατσέλας πέρα από την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, έχει ξεκινήσει να περνάει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του και για τους αγώνες μπαράζ, που θα επακολουθήσουν. Προς το παρόν πάντως, ο κόουτς του «Ροδίων» δεν θα έχει κατά τα φαινόμενα στη διάθεσή του τους Χατζηγεωργίου και Γκένωφ, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις και δεν προπονούνται.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας για τον τελευταίο αγώνα στην Αργυρούπολη. Στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα αλλά και πίστη, πως αυτή τη φορά η ομάδα θα τα καταφέρει στους αγώνες μπαράζ απέναντι στους αντιπάλους της . Βέβαια στους τέσσερις υπερτερεί ξεκάθαρα η ΑΕΚ, αλλά το «Ροδίων» είναι σχεδόν της ίδιας δυναμικότητας με Απόλλωνα , Παλλήνη ή ΟΦΗ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν χθες, το οριστικό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτούς τους αγώνες.

Αναλυτικά:  
* Σάββατο 17/3/2018 -Α΄Αργυρούπολης 16.00- ΑΟΝ Αργυρούπολης - Ροδίων Άθλησις Διαιτητές: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β.-ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ

*Κυριακή 18/3/2018 -Κω 16.00- ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΕΑ Πατρών
Διαιτητές: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΚΡΙΤΣΑ

*Σάββατο 17/3/2018 -ΜΕΤΣ 16.00- ΑΕΚ Αθηνών - ΔΑΣ Δραπετσώνας
Διαιτητές:  ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

*Σάββατο 17/3/2018- Μαρκόπουλου 16.00- ΑΟ Μαρκόπουλου - Φοίβος Μελισσίων Διαιτητές: ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ