Στις 25 Μαρτίου το πρώτο τσάρτερ στο αεροδρόμιο Ρόδου

Την Κυριακή 25 Μαρτίου φτάνει στη Ρόδο, το πρώτο τσάρτερ της φετινής τουριστικής περιόδου, ανοίγοντας και επίσημα τη σαιζόν του 2018, που ξεκινά με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα.

Πρόκειται για πτήση της Austrian airlines που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 8 το πρωί προερχόμενο από τη Βιέννη. Μάλιστα για το καλωσόρισμα των πρώτων τουριστών στο νησί, ο δήμος της Ρόδου και συγκεκριμένα η διεύθυνση τουρισμού ετοιμάζει υποδοχή με εορταστικό χαρακτήρα.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η διεύθυνση τουρισμού και στο λιμάνι της Ρόδου την Τετάρτη 21 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι κατά τον κατάπλου του κρουαζιεροπλοίου Costa Neoriviera.

Το πλοίο της Costa θα είναι το πρώτο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας τη νέα χρονιά, κάνοντας ποδαρικό για το 2018 και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι γεμάτο τουρίστες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σαιζόν στην Κω θα ανοίξει στις 5 Απριλίου καθώς εκείνη τη μέρα αναμένεται να φτάσει το πρώτο τσάρτερ στο νησί. Συγκεκριμένα η πρώτη πτήση του έτους θα γίνει από την εταιρία Transavia η οποία, μεταφέρει στην Κω Ολλανδούς τουρίστες.