Ρόδος: Καλύτερα ο Πότσι,  δείχνει να προλαβαίνει

Την προετοιμασία της για τον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που την περιμένουν στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τον εντός έδρας με το Ζευγολατιό στις 3 το απόγευμα της Κυριακής, κορυφώνει η Ρόδος.

Τα «ελάφια» θα δουλέψουν σήμερα στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, με τον Τίμο Καβακά να προετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Στέλιο Νάκα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με την Προοδευτική (εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά).

Αντίθετα, ο Λιονέλ Πότσι, που επέστρεψε από τον Κορυδαλλό με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, είναι πολύ πιθανό να προλάβει, καθώς οι εντατικές θεραπείες που έκανε τις τελευταίες βοήθησαν και του επέτρεψαν να προπονηθεί ελαφρά.

Οι πάντες στους κόλπους της ομάδας δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών, την Κυριακή θέλουν να αποζημιώσουν τον κόσμο μ’ ένα άνετο «τρίποντο» που θα έρθει ως το επιστέγασμα μίας καλής εμφάνισης και ταυτόχρονα ελπίζουν σε μη νίκη του Ασπρόπυργου στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ώστε να αντιμετωπίσουν τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν, με τον Ιωνικό στη Νίκαια και τον Εθνικό στη Ρόδο, απαλλαγμένοι από την πίεση του «πρέπει».