Με απουσίες ο Διαγόρας στον Ασπρόπυργο

Το καλύτερο δυνατόν θα επιδιώξει την Κυριακή στον Ασπρόπυργο ο Διαγόρας, κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 

Ο «γηραιός» θα επιδιώξει να πάρει σε αυτό το ματς, ότι δεν πήρε στα παιχνίδια με Ιωνικό και Εθνικό. Ισοπαλίες που τον έβγαλαν εκτός τίτλου. 

Ο Νίκος Παντέλης είχε στο πρόγραμμα και χθες προπόνηση για τους παίκτες του που ακολουθούν εντατικούς ρυθμούς, για να είναι καθ’ όλα έτοιμοι στο ματς του Ασπροπύργου, καθώς θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, μιας και ο αντίπαλος τους «καίγεται» για βαθμούς. 

Ο κόουτς του «γηραιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Δύο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας συμπλήρωσης ορίου καρτών και δυο, επειδή είναι ακόμα τραυματίες.

Πιο συγκεκριμενα Βενέτης και Μπακάλης συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες. Τραυματίες είναι ο Ευαγγελιδάκης με κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει δεκαπέντε μέρες εκτός αγωνιστικών χωρών για να αποθεραπευθεί και ο Προβατίδης που δεν έχει ακόμα αποθεραπευτεί, παρά το γεγονός της συμμετοχής του στο ματς με τον Εθνικό. 

Αντίθετα με τους πιο πάνω, είναι έτοιμοι κι όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν στο ματς του Ασπροπύργου:
Οι Μεντής και Μήτκας που ξεπέρασαν το πρόβλημα της ίωσης που τους ταλαιπώρησε, παραμονές του αγώνα με τον Εθνικό και φυσικά ο Γεωργίου, που αισθανόταν ενοχλήσεις στον αγώνα που πέρασε κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε.