«Πυρά» Άρη κατά Ζαννετίδη

Την αντίδραση της διοίκησης του Άρη προκάλεσε η αξιολόγηση, εκ μέρους του αρχιδιαιτητή και αρμόδιου παρατηρητή, Κώστα Ζαννετίδη, του επιπέδου της διαιτησίας του πρόσφατου ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με τον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Οι Αρχαγγελίτες θεωρούν πως αδικήθηκαν και το γεγονός πως δεν τους αναγνωρίστηκε δίκιο, τους οδήγησε στην απόφαση να εκδώσουν την παρακάτω αιχμηρή ανακοίνωση:      

 «Με αισθήματα οργής πληροφορήθηκε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου, η οποία έχει αποδείξει από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το πόσο θέλει να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου και της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Σάββας Σφυριαλλάς, ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι κ. Ζαννετίδης ουσιαστικά «χάιδεψε» τους διαιτητές του και κάλυψε τα ακάλυπτα.

Πληροφορούμε τον κ. Ζαννετίδη ότι κοροϊδεύει μόνο τον εαυτό του όταν ο ίδιος τους ορίζει και ο ίδιος τους κρίνει! Όλος ο κόσμος είδε ότι οι επιλογές του ήταν ΚΑΚΕΣ.

Όρισε διαιτητές χωρίς εμπειρία, να διαχειριστούν όχι μόνο τις δύσκολες, αλλά ακόμα και τις εύκολες φάσεις του ντέρμπι, ενώ θα μπορούσε να ορίσει ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ που δεν θα φοβόντουσαν να αποβάλουν όπως έπρεπε στο 62΄ και όχι να “διαχειριστούν” ή να μην σηκώσουν σημαιάκι με το… ζόρι σε παίκτη που φεύγει πίσω από το κέντρο!

Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό του προέδρου, κ. Διακοφώτη, ο οποίος θέλει να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, όπως και εμείς και μας υποσχέθηκε ισονομία και δικαιοσύνη, αλλά τέτοια περιστατικά τον εκθέτουν.

Καλό θα είναι να εκτιμηθεί από όλους, ότι ο ΑΡΗΣ αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό που του αξίζει. Αυτό απαιτούν οι Αρχαγγελίτες που επέστρεψαν δυναμικά και μαζικά στο γήπεδο και δεν ανέχονται ειρωνείες και «διαχείριση».

Συλλυπητήρια Άρη σε Στεφανάκη
Την ηθική της συμπαράσταση προς το μέλος της ΕΠΣΔ, Θεοδόση Στεφανάκη, που έχασε τον πατέρα του,  εκφράζει η διοίκηση του Άρη: «Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια του στο μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Θεοδόση Στεφανάκη, για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Παύλου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει»...