Αγωνία για τα  «κανόνια» της Λίνδου

Αντιμέτωπο με την προοπτική δύο σοβαρών απουσιών, που αν τελικά επιβεβαιωθούν, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν, βρίσκει τον Κλεόβουλο η παραμονή του εντός έδρας αγώνα του με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Στις τελευταίες προπονήσεις των Λίνδιων δεν έλαβαν οι Αλέκος Κακλαμάνος και Νίκος  Κολιοκώστας, οι οποίοι έχουν πετύχει σχεδόν τα μισά από τα 45 τέρματα του Κλεόβουλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries (12 και 10 αντίστοιχα).

Ο πρώτος πονάει στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον προσαγωγό του και που του είχε στερήσει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του στο πρόσφατο παιχνίδι της Καρπάθου με τον Ποσειδώνα.

 Η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών θα κριθεί λίγες στιγμές πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Δογιάμας, ο οποίος ελπίζει στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος σε μία περίοδο, που καμία ομάδα από την 9η θέση της βαθμολογίας και χαμηλότερα δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα πως αισθάνεται απόλυτα ασφαλής.