Ρόδος: Προετοιμάζεται για… «μπετόν αρμέ»

Στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου συνέχισε να δουλεύει η Ρόδος για το Κυριακάτικο καθοριστικής σημασίας εντός έδρας παιχνίδι με το Ζευγολατιό.

Ο Τίμος Καβακάς αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην τακτική προετοιμασία της ομάδας του, το μεγάλο ζητούμενο της οποίας είναι να βρει νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα ενός αντιπάλου,  που είναι μεν ο πλέον αδύναμος της κατηγορίας, όμως δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να ολοκληρώσει τη χρονιά αξιοπρεπώς. 

Η βεβαιότητα των «ελαφιών» πως θα βρουν απέναντί τους μία εξαιρετικά κλειστή άμυνα είναι η βάση πάνω στην οποία «στήνουν» το τακτικό πλάνο τους.  

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν χθες για τον Τίμο Καβακά από τον Λιονέλ Πότσι, ο οποίος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Στέλιου Νάκα επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ρήξη χιαστού.

Συλλυπητήρια από την «Κακιά Σκάλα»

Τον πατέρα του έχασε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων Ρόδου της «Κακιάς Σκάλας», Αμβρόσιος Βελής, με τους οργανωμένους των «ελαφιών» να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους:

«Ο Σ.Φ. Ρόδου “η Κακιά Σκάλα” θέλει να μεταφέρει στην οικογένεια του πρώην προέδρου του συνδέσμου, Αμβρόσιου Βελή, τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας αναπαυτεί η ψυχή του. Σε ένδειξη πένθους, ο σύνδεσμός μας θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Α.Ο. Ζευγολατιού την Κυριακή στις 3 μ.μ.»