«Σπαζοκεφαλιά» η ενδεκάδα για τον Χάσταλη

Με την ικανοποίηση μίας γεμάτης «φαρέτρας», ταυτόχρονα όμως και με τον εύλογο «πονοκέφαλο» των επιλογών για την αρχική ενδεκάδα, ολοκλήρωσε χθες ο Χρυσόστομος Χάσταλης την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλυθιών για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο.

Η ομάδα μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει και στο γήπεδο της Λίνδου , με απώτερο στόχο το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries να τη βρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Σημειώνεται, πως στη διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη θα βρίσκεται αύριο και ο Μιχάλης Φυλακούρης. Ο πολύπειρος αμυντικός επανήλθε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ κατέγραψε ένα πρώτο δεκαπεντάλεπτο στον αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ πιθανό στη Λίνδο να παίξει περισσότερο. Όπως εκτιμάται, για ένα γεμάτο ενενηντάλεπτο θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω, δεδομένου πως την επόμενη οι Απολλωνιστές θα ξεκουραστούν (θα αντιμετώπιζαν τη Δόξα Ψίνθου).