Συνεχίζει στα  δύσκολα ο Φοίβος

Αύριο Σάββατο το απόγευμα στις 14.15 στο γήπεδο του Πυλίου, ένα ακόμα ντέρμπι περιμένει τον Φοίβο. Μετά από αυτό που έδωσε στην Κρεμαστή το περασμένο Σάββατο, η 23η αγωνιστική περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της το ματς του ΔΙ.Α. με τον Φοίβο, ο οποίος θα επιδιώξει να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, την στιγμή που καιροφυλακτούν τόσο ο μεθαυριανός αντίπαλος του, όσο και ο Άρης, μιας και απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. 

Ωστόσο ο Σάββας Ορφανίδης, έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα από τραυματισμούς, καθώς το ντέρμπι απέφερε και απώλειες.

-Νοκ άουτ οριστικά από το ντέρμπι της Κω, είναι ο Γιώργος Φωτεινής ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Άρη και ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί. -Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Νίκου Ορφανίδη. Ο έμπειρος επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Από τη σημερινή τελευταία προπόνηση, θα κριθεί αν ακολουθήσει την αποστολή στην Κω.  Σήμερα επίσης ο Σάββας Ορφανίδης θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κω.