Να ολοκληρώσει με νίκη θέλει το «Ροδίων Άθλησις»

Να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκη θέλει το «Ροδίων Αθλησις». Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα, σε ένα ματς που προσφέρεται για προετοιμασία για τα μπαράζ,  παίζει στις 16.00 στην Αργυρούπολη με την ομώνυμη ομάδα.

Βέβαια ο κόουτς της Ροδίτικης ομάδας έχει προβλήματα, αλλά έχει και τις λύσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Απόντες θα είναι οι Χατζηγεωργίου και Γκένωφ που απέχουν των προπονήσεων εδώ και πολλές μέρες και φυσικά δεν υπολογίζονται για τα μπαράζ. 

Της αποστολής στην Αργυρούπολη μετέχουν οι Μακρής, Αρβανίτης, Παππάς, Ποτολίδης, Προδρομίδης, Μοσχούς, Κάλας, Μαυράκης, Κοκολάκης και Γεράκης. 
Φυσικά οι ιθύνοντες του «Ροδίων Αθλησις» έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους και στον άλλο υποόμιλο, στον οποίο διεκδικούν μια θέση για τα μπαράζ Παλλήνη και ΟΦΗ. Οι γνωρίζοντες καλά τις ομάδες  θεωρούν, πώς το πιο πιθανόν είναι, τη θέση αυτή να την πάρει ο ΟΦΗ.

Παράλληλα το «Ροδίων» περιμένει να του ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή, ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ στους οποίους θα πάρει μέρος. 

Αναλυτικότερα πάντως το πρόγραμμα των παιχνιδιών της τελευταίας αγωνιστικής στον υποόμιλο, που θα γίνουν όλοι σήμερα, αλλά και οι διαιτητές τους έχουν ως εξής:  
Α΄Αργυρούπολης 16.00- ΑΟΝ Αργυρούπολης - Ροδίων Άθλησις 
Διαιτητές: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Β.-ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ
Κω 16.00- ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΕΑ Πατρών 
Διαιτητές: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΚΡΙΤΣΑ 
ΜΕΤΣ 16.00- ΑΕΚ Αθηνών - ΔΑΣ Δραπετσώνας
Διαιτητές:  ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 
 Μαρκόπουλου 16.00- ΑΟ Μαρκόπουλου - Φοίβος Μελισσίων 
Διαιτητές: ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ