Εξαιρετικές οι ικανότητες των αθλητών στην JKS GREECE

Μετά το πέρας του επιτυχημένου σεμιναρίου στις 7 Μαρτίου και του τρίτου διασυλλογικού πρωταθλήματος της JKS GREECE, διεξήχθησαν την τελευταία ημέρα του, όπως και είχε προγραμματιστεί, οι εξετάσεις για Dan από τον υπεύθυνο του διεθνούς τμήματος της JKS JAPAN SHIHAN Γιουτάκα Κατσουμάτα 8 DAN.

Στις εξετάσεις μάλιστα, η έκπληξη ήρθε από την εκπρόσωπο του ωραίου φύλλου και τη μικρότερη ηλικιακά έως σήμερα μέσα στην JKS GREECE Τσαμπίκα Νικολή, η οποία με άριστη βαθμολογία απέκτησε επάξια το πρώτο της Dan. 

Γεμάτη …εκπλήξεις ήταν και η εξέταση του Γεώργιου Χατζημακρή 2 Dan και του αντιδημάρχου  Σάββα Διακοσταματίου 2 Dan. Σημαντικό κομμάτι αποτέλεσε και η παρουσία του μαθητή και άξιου instructor, Λευτέρη Βασιλαράκη, που πλήρης από τις αξίες και τη φιλοσοφία που συνοδεύουν τα 3 Dan, απέδειξε σε όλους ότι δίκαια αναρριχήθηκε σε αυτά. 

Ο branch leader της JKS GREECE, Άνθιμος Αντωνόγλου, κατά ομολογία του, ένιωσε δικαιωμένος για τις επιλογές του. Εύχεται στους δασκάλους και στους μαθητές της JKS GRECCE μεγαλύτερη πρόοδο και η φιλοσοφία του karate do να εκδηλώνεται καθημερινά μέσα από τον τρόπο ζωής τους