Για το απόλυτο στον Ημιμαραθώνιο η Ρεμπούλη

H αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης με τα εγκαίνια της αθλητικής έκθεσης του, Team Half Marathon Εxpo, στο Ωδείο Αθηνών από τους σπουδαίους πρωταθλητές μας, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ράνια Ρεμπούλη, αφού θα συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα.

Εκτός από την πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, εκεί βρεθήκαν ο Κώστας Γκελαούζος, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, ο Γιάννης Ζερβάκης και ο Χρήστος Καλλίας, που έκοψαν συμβολικά την κορδέλα δείχνοντας ότι τον πρώτο λόγο στη μεγάλη αθλητική γιορτή της άνοιξης, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με το Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώτρια, την Περιφέρεια Αττικής, έχουν οι δρομείς.

Στα εγκαίνια της Athens Half Marathon Εxpo ήταν παρόντες, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Α' αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος, ο διευθυντής του ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων Μιχάλης Μαντζιώρης ,η εκπρόσωπος του ΕΟΤ Χαρά Προκάκη, ο Α' ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης και ο γενικός συντονιστής του Ημιμαραθωνίου Μάκης Ασημακόπουλος. Από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ παρόντες ήταν ο Γεν Γραμματέας κ. Γεώργιος Διαμαντής και η εκπρόσωπος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στην Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας κα Ελ. Μπερτσάτου.

Η Ράνια Ρεμπούλη ανέφερε κατά την παρουσία της εκεί: «Ο Ημιμαραθώνιος για μένα σημαίνει πάρα πολλά. Είναι πολύ σημαντικό να τρέχω μέσα στην Αθήνα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κάνω το 3 στα 3, όπως έκανα και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Ευελπιστώ για κάτι καλό την Κυριακή και παράλληλα εύχομαι καλή επιτυχία και στους συναθλητές μου ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.»