Επεισοδιακό φινάλε και διακοπή στη Λάρδο

Επεισοδιακό φινάλε και διακοπή στη Λάρδο

Επεισοδιακό φινάλε και διακοπή στη Λάρδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 867 ΦΟΡΕΣ

Καλωσορίζουμε τα ωραία και στον τόπο μας, που έζησε σήμερα, σε μικρογραφία, τις «ομορφιές» που διασύρουν τις τελευταίες μέρες το ήδη ανυπόληπτο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σημερινό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και την Τήλο διεκόπη στο 89’, με την φιλοξενούμενη ομάδα να καταγγέλλει τραυματισμό ποδοσφαιριστή της από φιλάθλους που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και να αρνείται να βγει στο γήπεδο για να συνεχίσει, παρότι ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής έδωσε εντολή για συνέχιση του αγώνα και τη γηπεδούχο να αμφισβητεί τον τραυματισμό, κάνοντας λόγο για «θέατρο» και για προσπάθεια «κλοπής» των τριών βαθμών στα χαρτιά.

Τη στιγμή της διακοπής ο Ηρακλής ήταν μπροστά με 4-3, με τον διαιτητή να αναφέρει στο Φύλλο Αγώνα τα ακόλουθα:

«Στο 89’ του αγώνος και μετά την επίτευξη του τέταρτου γκολ της γηπεδούχου ομάδος Λάρδου, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου, σπρώχνοντας την πόρτα τη πλαϊνή του γηπέδου, τρεις φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος και ένας απ’ αυτούς απώθησε βίαια και έριξε κάτω τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Τήλου Σακελλάρη Ηρακλή.

Φώναξα τον γιατρό και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε για πόνο στον αυχένα. Λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας διέκοψα προσωρινά τον αγώνα και αποσύρθηκα στα αποδυτήρια.

Μετά από δέκα λεπτά διακοπής και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, επανήλθα με τους δύο βοηθούς στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Η γηπεδούχος ομάδα προσήλθε, ενώ η ομάδα της Τήλου αρνήθηκε να προσέλθει για τη συνέχιση του παιχνιδιού. Οπότε διέκοψα οριστικά το παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν 4-3 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος».

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»