Την Τετάρτη οι εκλογές στον σύλλογο υπαλλήλων του δήμου Ρόδου

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου της Ρόδου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς εκπνέει η θητεία της παρούσας, και στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται εδώ ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Νίκος Τράκας.

Οι εκλογές των εργαζομένων του Δήμου της Ρόδου, θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, από τις 8:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα.
Σ’ αυτές, μπορούν να συμμετάσχουν οι 1040 μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου.

Στις εκλογές συμμετέχουν τρεις παρατάξεις: Η «Αγωνιστική Κίνηση» με επικεφαλής το νυν Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Μπακίρη, η «Πρόταση Συνδικαλιστικής Δημιουργίας» με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Μωραΐτη και η υποστηριζόμενη από το ΚΚΕ «ΔΑΣ ΟΤΑ» με επικεφαλής την κα Ντέπυ Μιχαηλίδου.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι εκλογές των υπαλλήλων του Δήμου, για άλλη μία φορά, γίνονται σε μία χρονική συγκυρία που απαιτείται επαγρύπνηση ενώ ετοιμάζονται για μία νέα αγωνιστική περίοδο ενόψει αυτών που έρχονται τα επόμενα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Ρόδο ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί αναμένεται να πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο, στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και ακολούθως θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χωριά του νησιού, συνοδευόμενος από συνδικαλιστές, προκειμένου να αποκτήσει ίδια άποψη για τις υπηρεσίες του Δήμου και τα προβλήματα των υπαλλήλων.