Ελεύθερος και ωραίος ο Δαμάγητος...

Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε χθες από το Κορακόνερο και την αναμέτρηση με τη γηπεδούχο εκεί Σύμη, η οποία άνοιξε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής για τον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ο Δαμάγητος. 

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγηθήκαν νωρίς-νωρίς, στο 5’,  αφού ο Ντελλάκης τροφοδότησε με το κεφάλι τον Καβουκλή, σκοράροντας αυτός ύστερα από γυριστό σουτ.

Στο 35’ ο Μιχάλης Γρηγοριάδης έκανε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά κι έπιασε έναν «κεραυνό», για να γίνει το 0-2. Αφού ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι Συμιακοί απείλησαν και έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 73’ χάρις σε σουτ του Ράπι, αλλά έως το τέλος δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο, έστω και για την ισοπαλία. 

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Βλάχος με  βοηθούς τους Καλκαβούρα και Ροδίτη.

Σύμη: Χατζηπέτρος Σ., Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Ν., Τσίκκης (46’ Ζουρούδης), Κατσιμπράκης, Καραγιάννης, Στεφάνου, Ράπι Τζ., Ράπι Α., Λιγκάνσι (46’ Χότζα), Λεβεντέρης.
Δαμάγητος: Αναγνώστου, Χριστόφ, Σαΐτης Α., Γρηγοριάδης Α., Ζερβός, Σαΐτης Χ., Λενιού, Γρηγοριάδης Μ., Κυριαζάκος (83’ Καρπαθάκης), Καβουκλής (91’ Παπακωνσταντίνου), Ντελλάκης (60’ Πολυμένοφ).