Συσπείρωση και έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή Μαριτσών

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς περιμένει σήμερα τον Ηρακλή Μαριτσών, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδό του, στις 4 το απόγευμα,  την Κατταβιά για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Οι «ροπαλοφόροι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και απευθύνουν έκκληση προς τον κόσμο τους να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, δίνοντας μαζικό, όσο και βροντερό παρών, στις εξέδρες του γηπέδου. Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι ενδεικτική:  

  «Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ηρακλής Μαριτσών προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Ηρακλή Μαριτσών-Α.Ε. Κατταβιάς, που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μαριτσών. Η παρουσία σας, θα μας γεμίσει χαρά».

 Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο προπονητής Κώστας Πάττας:
«Σήμερα παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μία καλή ομάδα. Καλώ τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή να συσπειρωθούν, να μείνουν μακριά από αντιπαραθέσεις και να έρθουν στο γήπεδο, για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μία πολύτιμη νίκη. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και σας υποσχόμαστε να δώσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να σας δώσουμε χαρά».

Παπαδημήτρης: «Σταματήστε τα σχόλια»
Με αφορμή τα όσα ακολούθησαν τη διακοπή της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Λευτέρη Σκυλλά και τις χθεσινές δηλώσεις του πρώην προέδρου Γρηγόρη Πίσκαπα, ο επικεφαλής της διοίκησης του Ηρακλή, Μανώλης Παπαδημήτρης, ζήτησε από τους πάντες να μείνουν μακριά από ενέργειες που πλήττουν την εικόνα του συλλόγου:

«Ως πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής. Δέχθηκα να αναλάβω μία ομάδα η οποία βρισκόταν σε δύσκολη θέση, όμως με ζήλο, αγάπη και σκληρή δουλειά, την ανέδειξα.

Θα ήθελα όλοι μαζί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό της ομάδας και θα παρακαλούσα να μην γίνονται άκαιρα και άκυρα σχόλια από κάποιους, μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να πλήξουν την εικόνα του ιστορικού αυτού συλλόγου. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε, ενωμένοι, να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη».