«Διπλό» με ανατροπή στα Κοσκινού ο Κλεάνθης

«Διπλό» με ανατροπή στα Κοσκινού ο Κλεάνθης

«Διπλό» με ανατροπή στα Κοσκινού ο Κλεάνθης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Τη νίκη 2-1 πήραν οι Παραδεισιώτες με τον Διγενή, σε μια αναμέτρηση από την οποία έλειπε το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Από το 35’ και μετά παρακολούθησαν ποδόσφαιρο όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στα Κοσκινού προχθές για τον αγώνα του Διγενή με τον Κλεάνθη.

Μέχρι τότε οι δύο ομάδες δεν είχαν καμιά τελική προσπάθεια και η πρώτη φάση μάλιστα σημειώθηκε στο 36’ αφού ο Ντιμιτρίεβιτς απέκρουσε δύο συνεχόμενα σουτ από τον Μικκιού και τον Διακάκη.

Τρία λεπτά μετά, αφού ο Ατσίδης από πλευράς φιλοξενούμενων έκανε την μπαλιά, ο Κώτης εκτίμησε λάθος την πορεία της μπάλας με αποτέλεσμα να μπει μόνος στην περιοχή ο Θάνος, αλλά αντί να τελειώσει τη φάση έκανε το γύρισμα, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.

Στο 56’ ο Διγενής προηγήθηκε κερδίζοντας το πέναλτι από το γύρισμα του Μικκιού στην περιοχή και το χέρι του Θεοδοσιάδη, για να ευστοχήσει πια ο Διακάκης από τα έντεκα βήματα. Παρόλα αυτά ο Κλεάνθης αντέδρασε στο 70’ με το κόρνερ του Ατσίδη, την κεφαλιά κατ’ αρχάς του Θεοδοσιάδη και τη δεύτερη του Μαΐλη κάνοντας έτσι το 1-1.

Μάλιστα οι Παραδεισιώτες μπορούσαν να προηγηθούν εφτά λεπτά μετά, όμως ο Τσαβαρής απόκρουσε το πλασέ του Ατσίδη μέσα από την περιοχή.

Ό,τι δεν κατάφεραν όμως στην προηγούμενη φάση, το πέτυχαν στο 85’ όταν ο Πελέκης τροφοδότησε τον Γεωργαλλή κι αυτός πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσαβαρή.

Στο 92’ σημειώθηκε η τελευταία καλή φάση του αγώνα σε συνδυασμό Πελέκη-Γεωργαλλή πάλι και απόκρουση του Τσαβαρή σε σουτ του δεύτερου, γι’ αυτό έμεινε αυτό το 1-2.

Από τον Διγενή διακρίθηκαν οι Τσιπιζίδης και Μικκιού ενώ από τον Κλεάνθη οι Ατσίδης και Γεωργαλλής.

Καλή ήταν η διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά και των βοηθών του, Καραγιάννη και Λαζού.

Διγενής: Τσαβαρής, Παπασταμάτης, Κετσές, Μοσκιού (94’ Μανώλαγκας), Διακάκης, Τσιπιζίδης, Μικκιού, Ζαχαρίας, Κώτης (73’ Καματερός), Νίκας (59’ Σκούμπρος), Καρπαθάκης.
Κλεάνθης: Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Κορκίδας, Μπαούρης, Μαΐλης, Θεοδοσιάδης, Γεωργαλλής, Αλεξανδρίδης (81’ Αρίφι), Θάνος (86’ Γιατσιάτσος), Πελέκης (94’ Εξουζίδης), Ατσίδης (90’ Κετσές).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή