Ρόδος: Τη μισή δουλειά η ίδια, την άλλη μισή ο συμπολίτης

Να τελειώσει τη «δουλειά», εύκολα και χωρίς «καρδιοχτύπια», θέλει η Ρόδος στο σημερινό παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην ουραγό ομάδα του Ζευγολατιού, στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. 

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, κάθε «στραβοπάτημα» θα ισοδυναμεί με καταστροφή, με τα «ελάφια» να ελπίζουν στην επιβεβαίωση του πλέον ιδανικού σεναρίου, το οποίο θα εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία από σήμερα. 

Με δική τους επιτυχία σήμερα και μη νίκη του Ασπρόπυργου επί του Διαγόρα, η ομάδα του Τίμου Καβακά θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Η «ψαλίδα» της διαφοράς με την ομάδα της Δυτικής Αττικής θα ανοίξει στους έξι βαθμούς με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της χρονιάς και τη Ρόδο να υπερτερεί στην ισοβαθμία (έχασε το παιχνίδι του πρώτου γύρου με 1-0, κέρδισε το αντίστοιχο του δεύτερου με 3-0). 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι ελπίζουν σε συμπαράσταση του κόσμου τους, θα στερηθούν των υπηρεσιών των τραυματιών Στέλιου Νάκα και Σταμάτη Καντιμοίρη. Ο πρώτος τέθηκε νοκ άουτ λόγω ρήξης χιαστού, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, αν και το πρόβλημα δεν δείχνει να είναι σοβαρό.  

Διαιτητής του σημερινού αγώνα του Δημοτικού Σταδίου θα είναι ο Αριστείδης Αλιάγας από τη Δυτική Αττική και βοηθοί του οι συντοπίτες του Γιώργος Χαντζίκος και Χρήστος Παύλος (προφανώς, η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν είδε πρόβλημα στον ορισμό διαιτητών από την Ένωση-έδρα του αντιπάλου της Ρόδου). Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας από τη Μακεδονία. 

Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Δήμος Λουιζίδης και υπεύθυνου οικονομικής επιστασίας ο Γιώργος Παυλίδης.