Για τη διαιτησία φωνάζει ο «πληγωμένος» Κλεόβουλος

Έντονη δυσφορία προκάλεσε στους ανθρώπους του Κλεόβουλου η διαιτησία που συνάντησαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλυθιών, το οποίο η ομάδα τους έχασε με 6-4.

Οι Λίνδιοι τα έχουν με τον διαιτητή Αυγερινό Κάζα, στον οποίο χρεώνουν μία συνολικά εκνευριστική παρουσία και ως μεγαλύτερο λάθος,  τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Κολιοκώστα τη στιγμή που το σκορ βρισκόταν στο 3-4. Οι του Κλεόβουλου παραδέχονται πως στην εν λόγω φάση ναι μεν δεν υπήρξε παράβαση, ωστόσο από τη στιγμή που καταλογίστηκε, ο διαιτητής όφειλε να δείξει την «άσπρη βούλα» και όχι φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, καθώς το μαρκάρισμα έγινε εμφανώς εντός αυτής.  

  Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κλεόβουλου, Στέφανος Μυριαλλής, το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως στην παρούσα φάση, ο κ. Κάζας δεν είναι έτοιμος να διευθύνει αγώνες της Α’ τοπικής κατηγορίας:       

 «Εύχομαι στον διαιτητή Κάζα να φτιάξει το σωματοδομή του ώστε να είναι άξιος να σφυρίζει παιχνίδια της Α’ κατηγορίας. Είναι το μοναδικό παράπονο που έχουμε από έναν διαιτητή και το οποίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας».
Βαρύ πλήγμα με Αλέκο
Κακλαμάνο

  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλυθιών «πόνεσε», καθώς εγκλώβισε τον Κλεόβουλο στα χαμηλά της βαθμολογίας και τον έβαλε σε περιπέτειες. Όμως το ακόμα χειρότερο για την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα είναι πως στα επόμενα, ιδιαίτερα σημαντικά για το μέλλον της στην κατηγορία, παιχνίδια της,  θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της, Αλέκου Κακλαμάνου. Ο πολύπειρος επιθετικός είδε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του βοηθού Αλέξανδρου Σπάρταλη και κινδυνεύει με την επιβολή ποινής αποκλεισμού για τέσσερις αγωνιστικές.  

 Οι άνθρωποι του σωματείου της Λίνδου τα έχουν με τον βοηθό όχι τόσο για την αποβολή του Κακλαμάνου, όσο για το γεγονός πως… έκλεισε τα αυτιά του σε ίδιο παράπτωμα ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, με την αιτιολογία πως δεν τον άκουσαν οι φίλαθλοι.