Κατταβιά:  «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι»

Ως τη σταγόνα που ξεχείλισε το «ποτήρι» της αγανάκτησής τους για την αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία όχι μόνο φέτος, αλλά και την προηγούμενη διετία, χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι της Κατταβιάς τα όσα έζησαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ηρακλή Μαριτσών.

 Οι Κατταβενοί είναι πυρ και μανία με τον βοηθό Δημήτρη Σταυρούλια, τόσο για τη φάση του τέταρτου τέρματος των γηπεδούχων, την οποία χαρακτηρίζουν ως οφσάιντ, όσο-και κυρίως- για το ακυρωθέν τέρμα του Μήτρου στο 66’, τη στιγμή που το σκορ βρισκόταν στο 4-2, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν εξαπολύσει αντεπίθεση ανατροπής.  

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αδικούμαστε. Σ’ αυτό με τον Φοίβο δεχθήκαμε γκολ οφσάιντ, κόντρα στον ΔΙ.Α. πήραμε μεν τη νίκη, όμως έχουμε παράπονα και το Σάββατο στα Μαριτσά δεχθήκαμε ένα γκολ οφσάιντ και πετύχαμε ένα, που κακώς δεν μέτρησε.

Ελπίζουμε να μας δικαιώσει ο παρατηρητής διαιτησίας», τόνισε χθες, μιλώντας στην «Α.Ρ.», παράγοντας του συλλόγου και συνέχισε: «Υπήρξαν κι άλλα παιχνίδια στο παρελθόν που μας άφησαν με την πικρή γεύση της άνισης αντιμετώπισης, απευθυνθήκαμε στα αρμόδια όργανα, όμως δεν είδαμε την παραμικρή βελτίωση.

Είμαστε μία ήσυχη ομάδα, που ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα. Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας πει, αν εδώ και τρία χρόνια υπήρξε έστω και μία ομάδα που να έκανε παράπονα για τη διαιτησία στα μεταξύ μας παιχνίδια. Πώς γίνεται τα λάθη να είναι πάντα εις βάρος μας;

Η πλέον ευνοϊκή διαιτησία της οποίας απολαμβάνουμε είναι το πενήντα πενήντα. Δεν ζητάμε ευνοϊκή μεταχείριση, ζητάμε απλά να μην αδικούμαστε και να αντιμετωπιζόμαστε με σεβασμό».