Δύο ομάδες μια παρέα, η σκάλα στο γήπεδο και η... επέμβαση χωρίς αναισθητικό!

Έτοιμος για άμεση επέμβαση

Υπήρξε ποδοσφαιριστής, πρόεδρος και προπονητής. Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα στα γήπεδα ο Άκης Δελαπόρτας είναι τον γιατρό.

Πάντως, στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο, που έρχεται από το παιχνίδι του Ηρακλή Μαριτσών με την Κατταβιά , δείχνει έτοιμος για… άμεση επέμβαση στο πονεμένο πόδι του διαιτητή Μανώλη Κυρίτση.

Χωρίς αναισθητικό, όπως μαρτυρά και το… απεγνωσμένο ύφος του βοηθού Τσαμπίκου Μοσχάτου.
 

 


Ελήφθη, όβερ

Τώρα, ή έτυχε να έχουν ταυτόχρονα το χέρι στο αυτί τους ο Γιάννης Τσούφιος του Ηρακλή και ο Στέλιος Ποζατζίδης της Κατταβιάς, ή… τρολλάρουν παρέα το τρίο για τα ακουστικά, τα μικρόφωνα και τα καλώδια.

 

 

Απ’ όλα έχουμε, μέχρι και σκάλα

Έχουμε στα επίσημα, έχουμε στο πέταλο, έχουμε για όρθιους, άμα θέλετε, έχουμε και από… σκάλα.

Νέα μόδα δείχνει να λανσάρει στα γήπεδα ο παράγοντας του Ηρακλή Μαριτσών, Ντίνος Δελασσέρας.

Το ανήσυχο πνεύμα του, του βρήκε τη λύση για καλή και άνετη θέαση και άσε τους άλλους να ψάχνουν να βγάλουν άκρη μέσα από τα κάγκελα. 
 

 

Μία εικόνα, χίλιες ευθύνες

Όποιος δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του στα γήπεδα, ας θυμάται πάντα τη συγκεκριμένη εικόνα. 

Αυτά τα παιδιά είναι οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι του μέλλοντος, στο μέλλον είναι που στην πραγματικότητα απευθύνεται.   

 


Μάνα, γύρισε αλλού 

Το ποιος από τους δύο πρωταγωνιστές στη φάση του αγώνα των Μαριτσών πόνεσε, αν πόνεσε, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Είναι πάντως από τα στιγμιότυπα που μία υπερπροστατευτική μαμά θεωρεί δεδομένη τη συνέχεια και αρχίζει τον εξάψαλμο.
 

 

Πάντα έτσι χαλαρά 

Ευχάριστα χαλαρό για όλους ήταν το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

Η παρουσία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ στο παιχνίδι της Ρόδου με το Ζευγολατιό αποδείχθηκε αχρείαστη, θα ήταν δε ευχής έργο αυτό να συνέβαινε πάντα.  

 

 

Άλλη αγωνία και άλλες έγνοιες

Βυθισμένος στο κινητό του έμεινε ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Ρόδου, Μιχάλης Γιαννουκάς, προσπαθώντας να μάθει τα νέα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής που ενδιέφεραν την ομάδα του.

Ο φοβερός μπόμπιρας του τεχνικού διευθυντή των μικρών “ελαφιών”, Βασίλη Σπέρτου, δεν συμμερίστηκε την αγωνία του, έχοντας άλλες έγνοιες.

 


Χρωστάνε έναν ακόμα

Έναν ακόμα τελευταίο πανηγυρισμό, που θα βάλει τις καρδιές του κόσμου της ομάδας στις θέσεις τους,  χρωστάνε οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. 

Ευχή είναι να μην χρειαστεί να τον κάνουν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό. 

 


Δύο ομάδες, μία παρέα!

Τα κορίτσια του Κολοσσού και του Ιάλυσου, που πριν από μία εβδομάδα περίπου έπαιζαν τελικό κορασίδων, βρέθηκαν το Σαβ/κο στην Κω για το F4 των νεανίδων και φιλοξενήθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Τα κορίτσια διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και δεν παρεξένεψε κανέναν το ότι μαζεύονταν πότε πότε όλα μαζί σ’ ένα δωμάτιο.
 


Έμειναν με το παράπονο  

Ο αποκλεισμός των αποστολών στη Λέρο λόγω του απαγορευτικού έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να εκμεταλλευτούν τις ελεύθερες ώρες τους και να γνωρίσουν καλύτερα το νησί.

Το Πολεμικό Μουσείο στη Μερικιά, ακριβώς απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο, κέντρισε το ενδιαφέρον και πολύς κόσμος που συνόδευε τα παιδιά του Κολοσσού και του Ιάλυσου συζητούσε το ενδεχόμενο επίσκεψης.

Δυστυχώς, όμως, το Μουσείο ήταν κλειστό, ακόμη και το πρωί της Δευτέρας ενώ κυκλοφόρησε η φήμη πως ανοίγει μαζί με την τουριστική σεζόν…