Πλήρωσε τα λάθη του ο Φοίβος

Πλήρωσε τα λάθη του ο Φοίβος

Πλήρωσε τα λάθη του ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Επανέρχεται στο ματς με τον Ηρακλή Μαριτσών ο Γιώργος Φωτεινής, αμφίβολος ο Ταφάνι

Δεν τα κατάφερε στην Κω ο Φοίβος και η διαφορά των πέντε βαθμών από τους διώκτες του στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ήττα και μάλιστα με 3-0, μειώθηκε και πάλι στους δυο.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη, δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν και μοιραία γνώρισαν την ήττα από ένα ανώτερο στο συγκεκριμένο ματς αντίπαλο.

Ο Σάββας Ορφανίδης, μιλώντας για το ματς αυτό είπε:
«Κάναμε τρία λάθη και δεχθήκαμε τρία γκολ στην άμυνα μας. Αντίθετα ο αντίπαλος τερματοφύλακας, έκανε πέντε εκπληκτικές αποκρούσεις και δεν δέχτηκε γκολ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Αυτή ήταν η διαφορά των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό αντικατοπτρίζεται στο σκορ μετά την λήξη του αγώνα.

Είναι αλήθεια πώς ο ΔΙ.ΑΣ. είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας σαν γηπεδούχος και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Και οι ήττες όμως είναι στο παιχνίδι κι αν κάνεις λάθη θα τα πληρώσεις. Δεν το βάζουμε κάτω. Εξάλλου φύγαμε από την Κω και το ματς με τον ΔΙ. Α. κι είμαστε στην πρώτη θέση κι αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό».

Την 24η αγωνιστική, ο Φοίβος θα υποδεχθεί στο γήπεδο του τον Ηρακλή Μαριτσών με σκοπό φυσικά να επανέλθει στις νίκες. Ο κόουτς του Φοίβου στο ματς αυτό, θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Φωτεινή που επανέρχεται, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ταφάνι, ο οποίος αποχώρησε στο παιχνίδι της Κω με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο .

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΔΙ.ΑΣ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας, ενώ συγχαίρει το διαιτητικό τρίο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για τα δεδομένα της αναμέτρησης».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης