Στη Ριζούπολη για  το «εισιτήριο» ανόδου το Ροδίων Άθλησις

Στην Ριζούπολη συμφώνησαν τελικά τα τέσσερα σωματεία να γίνουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 των ανδρών.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του Απόλλωνα και της Παλλήνης σε συνεννόηση με  το «Ροδίων Αθλησις», αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση του Απόλλωνα, να γίνουν οι αγώνες στο γήπεδο του.

Ενημέρωσαν φυσικά και την ΕΟΠΕ, η οποία ανακοίνωσε οριστικά στους ενδιαφερόμενους συλλόγους, πώς οι αγώνες μπαράζ  θα γίνουν στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στο κλειστό  της Ριζούπολης. 

Στις 31 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.30 και ο δεύτερος των προκριματικών στις 20.15. Την επόμενη μέρα Κυριακή 1η Απριλίου ο μικρός τελικός θα ξεκινήσει στις 17.00 και ο μεγάλος τελικός στον οποίο οι πάντες εύχονται να βρεθεί το «Ροδίων Αθλησις» θα αρχίσει στις 19.30.  

Στους αγώνες αυτούς βέβαια φαβορί για την κατάκτηση της α΄ θέσης στην τετράδα, είναι η ΑΕΚ. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η Ροδίτικη ομάδα ενδιαφέρεται για τη δεύτερη και ακόμα και για την τρίτη θέση καθώς, η Ομοσπονδία θέλει να δει από τώρα ποιες θα είναι οι επιλαχούσες,  γιατί δεν μπορεί κανείς από τώρα να γνωρίζει, ποιες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή ακόμα και στη Volleyleague.

Είναι δηλαδή πολύ πιθανόν, ακόμα και η τρίτη ομάδα τη νέα περίοδο, να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1, εφόσον οι προϋποθέσεις και οι «διαρροές» το επιτρέψουν.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΩΝ 
Με αφορμή τους αγώνες μπαράζ, η Διοίκηση του «Ροδίων Αθλησις» καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου αλλά και του βόλεϊ, ακόμα κι εκείνους που εκείνο το διήμερο θα βρεθούν στην Αθήνα, να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου να έχει την ανάλογη ηθική υποστήριξη για να έρθουν  τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όσοι από τους φίλους της Ρόδου ή και της Αθήνας επιθυμούν να δουν από κοντά τα παιχνίδια, το «Ροδίων» μπορεί να διαθέσει εισιτήρια για τους αγώνες και της μιας αλλά και της άλλης μέρας. 

Όποιος από τους φίλους της ομάδας θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες και θέλει εισιτήριο, μπορεί να επικοινωνήσει αφήνοντας μήνυμα στο facebook, είτε στέλνοντας mail στο info@rpathlisis.gr, είτε τηλεφωνώντας στο 2241001400