Ντέρμπι το τελευταίο ματς  στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Ο Διαγόρας ξεκίνησε φέτος αλλάζοντας προπονητή λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στόχος του ήταν να δημιουργήσει την καλή ομάδα που ήθελαν όλοι και στη συνέχεια, αν «έβγαινε» τίτλος θα τον κυνηγούσε.

Το γεγονός αυτό συνέβη, αλλά το άγχος «έπνιξε» τους κυανέρυθρους στα δυο παιχνίδια με Ιωνικό και Εθνικό. Στις δυο ισοπαλίες,  «χάθηκε» το παιχνίδι της ανόδου, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ομάδα είχε καλή εικόνα στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» είναι εκτός τίτλου, αλλά η ιστορία του συλλόγου, η αξιοπρέπειά του και το γόητρο του, επιβάλλουν νίκη με καλό ποδόσφαιρο το Σάββατο κόντρα στον συντοπίτη Ιάλυσο.

Ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του γύμνασαν και χθες τους παίκτες τους, εν όψει του ντέρμπι. Ο κόουτς ρίχνει το βάρος στην τακτική, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε ότι αφορά την ιδανική ενδεκάδα, μιας και έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα.

-Εκτός από τους ήδη τιμωρημένους Βελέτη και Μπακάλη, πρόβλημα με ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Ευαγγελιδάκης η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί σίγουρα από τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθούν οι δεκαοκτώ του Σαββατιάτικου ντέρμπι.

Με δεδομένο πάντως πώς αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, ο «γηραιός» περιμένει τον κόσμο του στο γήπεδο για να τον χειροκροτήσει για τελευταία φορά στο Δημ. Στάδιο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και υποσχόμενος πως τα καλύτερα έρχονται…