Ένα διαφορετικό φάιναλ φορ στην Ιαλυσό

Έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο η σειρά των παίδων να αναδείξουν πρωταθλητή στην κατηγορία τους για τη σεζόν 2017-18, μετά τις κορασίδες, τις νεανίδες και τους έφηβους.

Τα βλέμματα θα εστιάσουν εκ νέου στη Ρόδο αλλά αυτή τη φορά στην Ιαλυσό, με τον τοπικό ΓΑΣ να διοργανώνει το φάιναλ φορ στο οποίο συμμετέχει επίσης ο Κολοσσός από τον Όμιλο Ρόδου και οι Ακαδημία Καλύμνου, Φοίβος Κω από τον Όμιλο Νήσων.

Αναμφίβολα, αναμένεται να δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλα F4 καθώς λαμβάνουν μέρος διαφορετικές ομάδες από το βόρειο συγκρότημα και θα έχουν μεγάλο κίνητρο να απολαύσουν την πρώτη τους παρουσία σε τελική φάση!

Το πρώτο παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 17.30’, με τον οικοδεσπότη Ιάλυσο να υποδέχεται ως πρωτοπόρος του Ομίλου Ρόδου τον δεύτερο του Ομίλου Νήσων, Φοίβο, ενώ στις 20.00’ θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στην Ακαδημία Καλύμνου, που έκοψε πρώτη το νήμα στο βόρειο συγκρότημα, και τον Κολοσσό.  Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένοι την Κυριακή στις 11.00’ και 13.00’ αντίστοιχα.

Εξάλλου, οι διοργανωτές ετοίμασαν και την αφίσα της διοργάνωσης στην οποία ξεχωρίζει ο περίφημος Σταυρός της Φιλερήμου.

Το πρόγραμμα:
Σάββατο 24 Μαρτίου
Ιαλυσός (17.30’) Ιάλυσος – Φοίβος
Ιαλυσός (20.00’) Ακαδημία Καλύμνου – Κολοσσός
Κυριακή 25 Μαρτίου
Ιαλυσός (11.00’) Μικρός Τελικός
Ιαλυσός (13.00’) ΤΕΛΙΚΟΣ.