Τουρνουά «Φίλιππας-Αλέξης» στην Κρεμαστή

Κάθε τέτοια εποχή, ξυπνούν μνήμες στην Κρεμαστή. Βέβαια οι οικογένειες ποτέ δεν ξεχνούν, αλλά το ίδιο συμβαίνει μ’ εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής.

Ο Φίλιππας Δελαπόρτας ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων στις 9 Απριλίου του 2013, σ’ εκείνο το άσχημο δυστύχημα στην Ανάβυσσο, ενώ ο Αλέκος Τζαφέρης «πήγε να τον συναντήσει» έχοντας ένα δυστύχημα με τη μηχανή του, στις 29 Απριλίου του 2014.

Από τότε οικογένειες αλλά κι ο Φοίβος, ζουν και δραστηριοποιούνται γύρω από αυτά τα παιδιά. Κανείς δεν ξεχνά το χαμόγελο τους την αγάπη τους την καλοσύνη τους και φυσικά την ποδοσφαιρική τους αξία…

Φέτος ο Φοίβος αποφάσισε να τιμήσει διαφορετικά τα «δυο παιδιά του»! Με την επωνυμία «Φίλιππος-Αλέξανδρος» διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών στο γήπεδο της Κρεμαστής, από τις 2 του Απρίλη ημέρα Μ. Δευτέρα έως και την Μεγ. Τετάρτη 4 του μήνα, αφιερωμένο στην μνήμη των δυο αδικοχαμένων παιδιών.
Μάλιστα το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Η σχετική ανακοίνωση του Φοίβου αναφέρει:

«Την ονομασία «Φίλιππας-Αλέξης» θα έχει το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η ομάδα μας από Μεγάλη Δευτέρα ως Μεγάλη Τετάρτη. Το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη των δύο παιδιών που έφυγαν άδικα από κοντά μας και σκοπός είναι να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από χορηγίες, θα δοθεί αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και έτσι θα μπορέσουν ορισμένοι συνάνθρωποι μας να περάσουν πιο άνετα τις ημέρες του Πάσχα. Μέχρι στιγμής η συμμετοχή είναι συγκινητική και ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που θα δώσουν το παρών.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».