Ο Χ. Κόκκινος στην αλλαγή διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη σήμερα 22.3.2018 (ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση) στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της ηγεσίας της 95 Α.Δ.Τ.Ε. στο στρατόπεδο «Στρ. Κατεχάκη» - περιοχή Κοσκινού.

Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κυρίλλου, του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του επικεφαλής της Α.Σ.Δ.Ε.Ν. κ. Μανωλάκου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και σε κλίμα θετικό και συγκινησιακό ανέλαβε την ηγεσία τής 95 Α.Δ.Τ.Ε. ο Υποστράτηγος Γρηγόρης Ρουμάνης, που αντικατέστησε τον επιτυχημένο διοικητή της Υποστράτηγο κ. Χιονή, ο οποίος μετατίθεται σε μονάδα των Αθηνών.

 

 

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της νέας ηγεσίας της 95 Α.Δ.Τ.Ε., επισήμανε τη θετική συνεργασία μεταξύ στρατού και Αυτοδιοίκησης και ευχαρίστησε το σύνολο του στρατεύματός μας για την προσφορά του στον τόπο.

 

 

Χθες 21.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Φιλοτελικής Ένωσης «Ρόδος 2018» που θα διαρκέσει μέχρι τις 25.3.2018 στη νέα πτέρυγα τού Νεστοριδείου Μελάθρου, με διοργανώτρια τη Φιλοτελική Ένωση Δωδεκανήσου και την υποστήριξη των ΕΛ.ΤΑ..

Κατά την παρουσία του στην έκθεση ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση και ευχαρίστησε για την προσφορά τους με την πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. κ. Ευφροσύνη Σταυράκη και τον πρόεδρο της Φιλοτελικής Ένωσης Δωδεκανήσου κ. Νίκο Καρανικόλα.

 

 

Στην πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. επισήμανε την ανάγκη να παραμείνουν σε λειτουργία τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στα νησιά μας, προκειμένου να εξυπηρετούν τους μόνιμους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες μας και ζήτησε να επανεξεταστεί η κατάργηση του καταστήματος στο Παραδείσι Ρόδου.

Την ίδια ημέρα παρέστη στην εκδήλωση των Ιεροψαλτών Ρόδου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο.

 

 

Προχθές 20.3.2018 παρέστη:

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου, με θέμα την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο, όπου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα τού Μαΐου 2018.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τα 20 χρόνια λειτουργίας στη Ρόδο τού Τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών (Μεσογειακές Σπουδές, Παιδαγωγικό Τμήμα και Τμήμα Νηπιαγωγών).

Αύριο το πρωί 23.3.2018 θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου «1900» των συγγραφέων κ. Μίλεση Στεφάνου και αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Τριπόντικα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Την εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα AHEPA Ρόδου.