Με κόσμο στα μπαράζ το «Ροδίων Άθλησις»

Με κόσμο στα μπαράζ  το «Ροδίων Άθλησις»

Με κόσμο στα μπαράζ το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Ήδη εξεδήλωσαν επιθυμία να ακολουθήσουν την αποστολή φίλοι της ομάδας

Ανακοίνωση σχετική με τον κόσμο του, εξέδωσε το «Ροδίων Άθλησις» καθώς υπάρχουν ήδη φίλοι του οι οποίοι θέλουν να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στους αγώνες μπαράζ.

Όπως έγινε γνωστό, το «Ροδίων» γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν την αποστολή την ερχόμενη εβδομάδα, οργανώνει μια μικρή εκδρομή, για να παρακολουθήσουν την ομάδα στους αγώνες μπαράζ, αλλά και να απολαύσουν το βόλεϊ μιας άλλης κατηγορίας πλέον.

Η ανακοίνωση του «Ροδίων» για το σκοπό αυτό αναφέρει τα εξής:
«Κατόπιν της οριστικής συμφωνίας μεταξύ όλων των ομάδων και της ΕΟΠΕ, το «Final Four» για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/3/2018 και την Κυριακή 1/4/2018 στη Ριζούπολη.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που διαμένουν σε Ρόδο ή Αθήνα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους συγκεκριμένους αγώνες, πως μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του σωματείου, προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήρια των 2 αγώνων.

Επίσης όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους αγώνες, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε τηλεφωνώντας στο 2241001400 εσωτ 8, είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr ή στη σελίδα μας στο facebook, ώστε να δημιουργηθεί ταξιδιωτική προσφορά για το συγκεκριμένο διήμερο».

Ο Νίκος Τρατσέλας στο αγωνιστικό κομμάτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τα γνωστά.
Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πραγματοποιεί εντατικές προπονήσεις, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι για τα ματς της 31ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου.

Οι παίκτες του «Ροδίων» την άλλη Παρασκευή θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, για τους αγώνες της Ριζούπολης, όπου στομ ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Απόλλωνα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!