Και η Κούνιου  στη διακλιμακιακή

Κι άλλη αθλήτρια πέρα από την Κουκιά του Φοίνικα θα μεταβεί στην διακλιμακιακή προπόνηση νεανίδων βόλεϊ που θα γίνει στο Μουζάκι της Καρδίτσας από τις 2 έως τις 6 Απριλίου. 

Ο λόγος για την 14χρονη αθλήτρια του «Ροδίων Αθλησις» που είναι το τρίτο παιδί που επελέγη από τον κ. Γκούντα στις συγκεντρωτικές προπονήσεις που έγιναν στο νησί μας. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του «Ροδίων Αθλησις» αναφέρει τα εξής: 
«Μεγάλη επιτυχία «σημείωσε» η αθλήτρια βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», Κούνιου Κατερίνα, η οποία θα συμμετάσχει  στο «Διακλιμακιακό 2018».

Η δεκατετράχρονη αθλήτρια του σωματείου μας, με ύψος 1.85 μ, επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και θα ταξιδέψει στο Μουζάκι Καρδίτσας όπου θα διαμείνει  από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2018. Θα έχει έτσι την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και να επιστρέψει στη Ρόδο «αθλητικά πλουσιότερη».

Η διοίκηση και οι προπονητές του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρουν θερμά την Κατερίνα αλλά και τους αθλητές του «ΑΕΣΠ Φοίνικα», Σαμπάνη Ρικάρντο και Κουκιά Καθολική που επίσης επιλέχθηκαν.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ενθαρρυντικό πως αθλητές από τα Δωδεκάνησα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο «Διακλιμακιακό 2018» και ευχόμαστε παρόμοιες  επιτυχίες στο μέλλον”.