Το πασχαλινό μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο Θέρμαι

Το πασχαλινό μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο Θέρμαι

Το πασχαλινό μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο Θέρμαι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε το Πασχαλινό Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής στο ΘΕΡΜΑΙ – ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού. Σήμερα Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα, από τις 10.00-18.00 με το σύνθημα «’Ολοι μαζί βοηθάμε να σπουδάσουν τα παιδιά μας…».

Από 11.00-14.00, το μεγάλο αφιέρωμα στην Αιγαιακή διατροφή με τα προϊόντα Δωδεκανήσου μόνο για μαμάδες και γιαγιάδες «Αegan mamas know best» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019» με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων, του ΙΕΚ Τουρισμου Ρόδου-ΘΕΡΜΑΙ - Υπουργείο Τουρισμού. Ομιλητές. Ο κ. Διμέλλης Απόστολος τεχνολόγος τροφίμων, η κα Σουζάνα Ιωακειμίδου, διατροφολογος διαιτολόγος, ο executive chef κ. Γιώργος Τρουμούχης.

Για την ενίσχυση του σκοπού της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, σπουδαστές του ζαχαροπλαστικού τμήματος του ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού με το καθηγητή κ. Κυριάκο Βαρνάβα – pastry chef δημιούργησαν και προσέφεραν γλυκές δημιουργίες. Αρωγός, με φροντίδα και άοκνες ενέργειες στο σκοπό, ο διευθυντής της σχολής κ. Παναγιώτης Κουντούρης.
Χορηγός στις εκτυπώσεις η Μεταξοτυπική Ρόδου. Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα περιμένει όλους τους υποτρόφους να συμβάλλουν στο στόχο της κάλυψης 4 υποτροφιών σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές.

Επικοινωνία: Τηλ ΘΕΡΜΑΙ 22410 74445-6, τηλ Δωδεκανησιακής Μέλισσας 694 223 4448-9, 2241024095, info@praxisplus.gr, facebook.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!