Το πασχαλινό μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο Θέρμαι

Ξεκίνησε το  Πασχαλινό Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής  στο ΘΕΡΜΑΙ – ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού. Σήμερα Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα, από τις 10.00-18.00 με το σύνθημα «’Ολοι μαζί βοηθάμε να σπουδάσουν τα παιδιά μας…». 

Από 11.00-14.00,  το μεγάλο αφιέρωμα στην Αιγαιακή διατροφή με τα προϊόντα Δωδεκανήσου μόνο για μαμάδες και γιαγιάδες «Αegan mamas know best» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019» με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων, του ΙΕΚ Τουρισμου Ρόδου-ΘΕΡΜΑΙ - Υπουργείο Τουρισμού. Ομιλητές. Ο κ. Διμέλλης Απόστολος τεχνολόγος τροφίμων, η κα Σουζάνα Ιωακειμίδου, διατροφολογος διαιτολόγος, ο executive chef κ. Γιώργος Τρουμούχης.  

Για την ενίσχυση του σκοπού της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, σπουδαστές του ζαχαροπλαστικού τμήματος του ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού με το καθηγητή κ. Κυριάκο Βαρνάβα – pastry chef δημιούργησαν και προσέφεραν γλυκές δημιουργίες. Αρωγός, με φροντίδα και άοκνες ενέργειες στο σκοπό, ο διευθυντής της σχολής κ. Παναγιώτης Κουντούρης.
Χορηγός στις εκτυπώσεις η Μεταξοτυπική Ρόδου. Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα περιμένει όλους τους υποτρόφους να συμβάλλουν στο στόχο της κάλυψης 4 υποτροφιών σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές. 

Επικοινωνία: Τηλ ΘΕΡΜΑΙ 22410 74445-6, τηλ Δωδεκανησιακής Μέλισσας  694 223 4448-9, 2241024095, info@praxisplus.gr, facebook.