Σφοδρή επίθεση του Δημάρχου Ρόδου στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Σε ολομέτωπη εξελίσσεται η κόντρα ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον Δήμο της Ρόδου, καθώς ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, απάντηση με σφοδρότητα στην σχετινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ των άλλων και ως αχυράνθρωπο!

Στην ανακοίνωσή (μήνυμα, όπως το χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Ρόδου) με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, χρησιμοποιεί τη ρήση του Μακρυγιάννη: «Είμαστε οι πράξεις μας και όχι τα λόγια και οι θεωρίες» και σημειώνει μεταξύ των άλλων:

«Αντί απαντήσεως στο πολιτικό παραλήρημα του άλλοτε «λακωνίζοντος» αντιπεριφερειάρχη κ. Γ Λεονταρίτη, του διαμηνύω ότι, δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να σχολιάζει τις δηλώσεις του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  Νοτίου Αιγαίου,  ακόμη και όταν ενεργεί ως πολιτικός «αχυράνθρωπος».

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα του, θα δοθούν από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου που θα συγκληθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε ας φροντίσει …. να μάθει πόσα έργα έχει εκτελέσει ή εκτελεί η ίδια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πλην των συνεχιζόμενων της προηγούμενης περιφερειακής Αρχής  και πόσες από  τις υπογραφείσες προγραμματικές ή διαβαθμιδικές συμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί ή έστω ξεκινήσει …. και να μας ενημερώσει.   

Και με την ευκαιρία της εθνικής επετείου να του ευχηθώ χρόνια πολλά και να του υπενθυμίσω το λόγο του Μακρυγιάννη «Στην οδό θεωρίας έχει μαζευτεί πολύς κόσμος. Στην οδό πράξης βρίσκονται ελάχιστοι…»