Χ. Κόκκινος: Οι πολίτες δεν τρώνε... «κουτόχορτο»!!!

Με αφορμή την ανακοίνωση - σχολιασμό τής Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, αρμόδια για θέματα εγκλημάτων διαφθοράς, για τον ακυρωθέντα από την Ανεξάρτητη Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών διαγωνισμό τής Π.Ν.Αι. για προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led προϋπολογισμού 4,5 εκ. €, επισημαίνω τα εξής:

α) Η ολιγόλογη ανακοίνωση τής Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου διακρίνεται από αμηχανία, σύγχυση, γενικότητες και για μια ακόμα φορά δεν έχει ονοματεπώνυμο συντάκτη! Εγώ, ως μέλος της Περιφερειακής Αρχής, (θυμίζω είμαι Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου), καταλαμβάνομαι από το ανωτέρω σχήμα και κανείς δεν με ενημέρωσε για το περιεχόμενο και την έκδοσή της!

Κάποιοι/ες συνεχίζουν να κρύβονται και να επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν, επιβαρύνοντας τη θέση τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς/ές, το «κόλπο» δεν πιάνει, ούτε πείθουν την κοινωνία για τα περί «διαγραφής μου» και τα άλλα γεγονότα και ενέργειες διωκτικού χαρακτήρα που έχουν οργανώσει κατά καιρούς εναντίον μου…! Ο κόσμος πλέον γνωρίζει και καταλαβαίνει.., κρίνει και συγκρίνει…!

β) ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - AΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ, (ούτε ποτέ μού κοινοποιήθηκε...) ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ν.ΑΙ., ΟΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΕΙΓΓΗΛΑΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ν.ΑΙ. προϋπολογισμού 4,5 εκ. €.

γ) Δηλώνουν ότι «με χαρά θα συμμετάσχουμε σε μια διαδικασία όπου θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του...», δηλαδή θα συμμετάσχουν σε μια διαδικασία την οποία εγώ κινώ μέσω τής Δικαιοσύνης και όχι αυτοί/ές. Αν το κάνουν με «χαρά» και πόσοι/ες είναι αυτοί/ές που εκφράζουν τη «χαρά» τους, θα φανεί στην εξέλιξη τής υπόθεσης, όπως θα φανεί και πόση «χαρά» θα τους μείνει.

Το βέβαιο είναι ότι δεν αναζήτησαν ευθύνη από κανένα μέχρι τώρα για την ακύρωση τού διαγωνισμού, ούτε έλαβαν υπόψη τους αλλεπάλληλες καταγγελίες γι’ αυτόν που προερχόταν από συλλογικά όργανα, ούτε απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη, το οποίο έπραξα εγώ! Όσον αφορά τη φράση «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», θα συμπληρώσω ότι καλού - κακού και αν το επιθυμούν, ας παραγγείλουν «μεγάλο πάγκο»...

Υ.Γ.: Δεν είδα καμία απάντηση σε πρόσφατες αναρτήσεις σε έγκριτες ιστοσελίδες και Μ.Μ.Ε. τής περιοχής μας από τις οποίες πληροφορηθήκαμε τα αξιόλογα χρηματικά ποσά που δόθηκαν από την Π.Ν.Αι. σε συγκεκριμένα πρόσωπα, συνεργάτες/ιδες τού κ. Γ. Χατζημάρκου, αλλά και για το επίσης αξιόλογο χρηματικό ποσό που διατέθηκε για τη «Γιορτή Λοπιού» (φασολάδας).

Με ένα πρώτο υπολογισμό διαφαίνεται ότι με αυτά τα χρηματικά ποσά θα έτρωγαν φασολάδα… οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν τρώνε «κουτόχορτο»…!