Επίλογος στο  Οικονομίδειο για τον Ιάλυσο

Μια στροφή πριν από το τέλος βρίσκεται ο Ιάλυσος και φυσικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά ούτε και διεκδικεί κάτι σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα.

Η 22η αγωνιστική τον φέρνει και πάλι στο «Οικονομίδειο», να ολοκληρώνει την φετινή του πορεία. αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασθέντα, Πέλοπα Κιάτου.

Αυτό που απομένει στους «ερυθροκίτρινους», είναι η επάνοδος στις νίκες και το κλείσιμο κατά τον καλύτερο τρόπο του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Θανάσης Τερζής, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Στο ματς αυτό πάντως, θέλει να δώσει ευκαιρία σε εκείνα τα παιδιά που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, χωρίς φυσικά να αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας, που θα κυνηγήσει κι αυτή την φορά το τρίποντο.
Σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους οι παίκτες για τον αγώνα με τον Πέλοπα, καθώς χθες είχαν ρεπό.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ
Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στα Δωδεκάνησα από την παιδική ομάδα μπάσκετ του Ιάλυσου, η Διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε χθες την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:   

«Ο Πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας  και το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, συγχαίρουν θερμά το παιδικό τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Παίδων Δωδεκανήσου 2017-18 και τους εύχονται καλή επιτυχία για τη συνέχεια!
 Για άλλη μια χρονιά μας κάνατε υπερήφανους».

ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ» ΣΥΛΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
Πέρα από τα συγχαρητήρια υπήρξαν όμως και συλλυπητήρια σε οικογένειες που έχασαν προσφιλή τους πρόσωπα:

«Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο μέλος και φίλο της ομάδας Νίκο Άγα για τον θάνατο του αγαπημένου του παππού.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». Επίσης:  

«Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. Του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο και επί χρόνια υποστηρικτή της ομάδας μας  Αντώνη  Γιαννικουρή για τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».