«Τελικός» με Κατταβιά για τον Αστέρα Παστίδας

Η 24η αγωνιστική στο Παραδείσι δεν άφησε τίποτα στον Αστέρα Παστίδας ο οποίος έχει κατρακυλήσει χαμηλά και παλεύει για να συγκεντρώσει και πάλι τους βαθμούς που πρέπει, για να βγει από τον χώρο των περιπετειών και του υποβιβασμού. 

Από την Α΄ Κατηγορία αυτή την στιγμή υποβιβάζονται τρεις και οι υπόλοιποι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη Ρόδο επιθυμώντας νίκη επί του Εθνικού και παραμονή στην Γ΄ Εθνική, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστούν τέσσερις. 

Ο Αστέρας για να ξαναβγεί στο προσκήνιο πρέπει απαραίτητα να κερδίσει …τον τελικό της 25ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, υποδέχεται το Σάββατο την Κατταβιά και δεν τον ενδιαφέρει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. 

Από πλευράς προβλημάτων, απών θα είναι ο Λάμπρος Καρύδης ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα του Παραδεισίου. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ 
Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Αστέρας, θέλησε να συλλυπηθεί και δημόσια τον Νίκο Άγα ο οποίος είναι υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας, για τον απροσδόκητο χαμό προσφιλούς του προσώπου. Πιο αναλυτικά:   
«Το ΔΣ η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας προ πάντων των Ακαδημιών του Αστέρα Παστίδας, εκφράζουν και δημόσια τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον υπεύθυνο των Ακαδημιών Νίκο Άγα για τον απροσδόκητο χαμό του παππού του Σάββα Κούρου.

Επίσης συλλυπείται την οικογένεια Κούρου, με την ελπίδα η μνήμη του να μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»