Φινάλε στο Λουτράκι ο Διαγόρας

Φινάλε χωρίς ενδιαφέρον για τον Διαγόρα έστω και εκτός έδρας.

Ο «γηραιός» της πόλης μας που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 113 χρόνια ζωής του με νίκη επί του Ιάλυσου με 2-1,  πάει την ερχόμενη Κυριακή στο Λουτράκι να αντιμετωπίσει την ομώνυμη  ομάδα, που δεν έχει καμιά ελπίδα παραμονής στην Κατηγορία. 

Οι «κυανέρυθροι» μιας και το τοπικό ντέρμπι έγινε Σάββατο προπονήθηκαν χθες κανονικά με απόντα τον Νίκο Παντέλη. Ο κόουτς της ομάδας, βρέθηκε χθες στην Αθήνα έχοντας οικογενειακό πρόβλημα και χρειάσθηκε άμεσα να είναι παρών, δίπλα σε προσφιλές του πρόσωπο. 

Η χθεσινή προπόνηση του Διαγόρα που ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα στο φινάλε στο Λουτράκι με την ομώνυμη τοπική ομάδα,  έγινε με τις οδηγίες του Νίκου Μαντικού, ενώ παρέμενε άγνωστο, αν τελικά ο Νίκος Παντέλης θα μπορούσε σήμερα να επιστρέψει στο νησί μας. 

Σε ό,τι αφορά το ματς στο Λουτράκι, θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές στην ομάδα καθώς επανέρχονται από τιμωρία  οι Βελέτης και Μπακάλης, οι οποίοι και εξέτισαν πλέον την ποινή των δυο αγωνιστικών και είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν στο τελευταίο εκτός έδρας μάτς του πρωταθλήματος, ενώ παρέμενε αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Ευαγγελιδάκη, που δεν αγωνίσθηκε το Σάββατο κατά του Ιάλυσου..  

Σε αυτό βέβαια η τεχνική ηγεσία θα θελήσει να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αφού το ματς είναι αδιάφορο και χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο.