Αναβολή ζητάει ο  Ευαγόρας λόγω Ρόδου

Την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο εκφράζει μέσω αιτήματος της στην ΕΠΣΔ η διοίκηση του Ευαγόρα, και πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ρόδου, η οποία την Κυριακή δίνει αγώνα επιβίωσης στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Εθνικό για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ζητάει από την ΕΠΣΔ να αναβληθεί το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ώστε να δώσουν όλοι οι ομάδες το παρόν στο Στάδιο, ενισχύοντας την προσπάθεια των «ελαφιών». Σε διαφορετική περίπτωση να ορίσει τα παιχνίδια διαφορετική ημέρα ή ώρα.

Το σχετικό κείμενο που ανάρτησε σε σελίδα στο διαδύκτιο ο Ευαγόρας αναφέρει: «Κατατέθηκε αίτηση στην ΕΠΣΔ και ζητάμε αν είναι δυνατόν να μην αγωνιστούμε την ερχόμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Δωδεκανήσου ή αν δεν γίνει αυτό να οριστούν τα παιχνίδια διαφορετική μέρα ή ώρα από το κρίσιμο παιχνίδι του ΑΣ ΡΟΔΟΣ με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΌ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας στο δημοτικό στάδιο.

Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε το δωδεκανησιακο ποδόσφαιρο και την Ρόδο για να παραμείνει στην κατηγορία. Από τη μεριά των υπευθύνων της ΕΠΣΔ κάνουν ότι μπορούν αρκεί να συναινέσει ο αντίπαλος. Καλό θα είναι να βοηθήσουμε όσοι σύλλογοι μπορούμε και να γεμίσουμε το στάδιο».