Χ. Κόκκινος: «"Βραχυκυκλωμένος", και πολλαπλά εκτεθειμένος ο Γ. Χατζημάρκος από τον ακυρωθέντα από τη Δικαιοσύνη φωτογραφικό διαγωνισμό»

Χ. Κόκκινος: «"Βραχυκυκλωμένος", και πολλαπλά εκτεθειμένος ο Γ. Χατζημάρκος από τον ακυρωθέντα από τη Δικαιοσύνη φωτογραφικό διαγωνισμό»

Χ. Κόκκινος: «"Βραχυκυκλωμένος", και πολλαπλά εκτεθειμένος ο Γ. Χατζημάρκος από τον ακυρωθέντα από τη Δικαιοσύνη φωτογραφικό διαγωνισμό»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Γ. Χατζημάρκος πολλαπλά εκτεθειμένος από τον ΑΚΥΡΩΘΕΝΤΑ από τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ προϋπολογισμού 4,5 εκ. € για προμήθεια λαμπτήρων led (σελ. 53, αριθμός απόφασης 127/2018 τής Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, Δ’ Κλιμάκιο με έκδοση 20.2.2018), αρνείται να απαντήσει σε συγκεκριμένα δημόσια ερωτήματά μου. Κατά την πάγιά του τακτική: συκοφαντεί, βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, απειλεί έμμεσα και παραχαράσσει εσκεμμένα πολιτικά σκεπτικά μου και απόψεις και επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

Μακριά από την αλήθεια, απών από τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, με έλλειψη ουσιαστικού έργου, ταύτισε τις φωτογραφίες που διαρκώς βγάζει για προσωπική του προβολή, με το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ διαγωνισμό 4,5 εκ. € για προμήθεια λαμπτήρων led στα νησιά μας, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Είναι εμφανέστατο ότι ο κ. Γ. Χατζημάρκος ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ MOY ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4,5 ΕΚ. €!!!

Είναι σε δύσκολη θέση, «βραχυκυκλωμένος» και απελπισμένος. Άλλωστε δεν απάντησε ούτε στα κεντρικά Μ.Μ.Ε. όταν αυτά κατήγγειλαν το διαγωνισμό τής Π.Ν.Αι. για τα led πριν ακυωθεί από τη Δικαιοσύνη!

Η Δικαιοσύνη ήδη έχει αναλάβει δουλειά για την υπόθεση. Το γνωρίζει καλά… Όπως γνωρίζει καλά ότι ο Αντιπρόεδρος τής Ν.Δ. κ. Χατζηδάκης κατέθεσε επερώτηση για φωτογραφικούς διαγωνισμούς έργων οδοφωτισμού στη Βουλή. Θα είχε ενδιαφέρον να απαντούσε έστω σε αυτόν, διότι η Ν.Δ. ήταν το κόμμα που τον στήριξε στις εκλογές τού 2014 για να γίνει περιφερειάρχης...

Υ.Γ. 1: Ζητώ το δελτίο τύπου μου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τής Π.Ν.Αι., η οποία δεν είναι ιδιοκτησία τού κ. Γ. Χατζημάρκου και αναρτά δελτία τύπου προσωπικής επιλογής του (από 30.1.2015 έχουν αποκλεισθεί οι ανακοινώσεις μου επειδή δεν συμφωνούμε με τις πρακτικές και τις επιλογές του…)

Υ.Γ. 2: Στους «στεναχωρημένους» που αναφέρει ο κ. Γ. Χατζημάρκος και στα υπόλοιπα κοσμητικά επίθετα και αυθαίρετες εικασίες και απόψεις που αναγράφει στην ανακοίνωσή του, να εντάξει τον εαυτό του! Ο ίδιος με τις πρακτικές και τα λόγια του πέφτει σε αδιέξοδα και μεγαλώνει τα προβλήματά του.

Χωρίς φόβο (διότι δεν τρομοκρατούμαι από κανέναν…) και με πάθος και εντιμότητα θα υπερασπιστώ τους πολίτες τού τόπου και τη νομιμότητα. Η επιχείρηση λασπολογίας εναντίον μου είναι μπούμερανγκ πλέον για τους εμπνευστές της.

Διαβάστε ακόμη

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου